Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A skinheadek és a hungaristák...

A skinheadek és a hungaristák milyen hazafiságot képviselnek? Mégis mit értenek hazafiságon?

Figyelt kérdés
Mert szerintem a hazafiság az nem az, hogy minden nap be vannak rúgva, verekednek, kukákat döntögetnek és az arra menő embereket inzultálják. Ez a hazafiság egy igen furcsa formája.
2012. júl. 1. 19:07
 1/10 anonim ***** válasza:
68%

Azok csak bohócok, nem hazafiak.

Egy jobbikos

2012. júl. 1. 19:10
 2/10 A kérdező kommentje:
Teljesen egyetértünk! Egy jobbik szimpatizáns akit mindig hívnak a pártba! :)
2012. júl. 1. 19:11
 3/10 anonim ***** válasza:
75%
Érdekes én jobbikos rendezvényeken találkoztam mindig az általad leírtakkal!Egy nem lobbikos!
2012. júl. 1. 19:21
 4/10 anonim ***** válasza:
10%
kérdező, most minek kell általánosítani? Szerintem senki nincs mindennap berúgva, nem verekednek és nem inzultálnak. valamit nagyon benéztél vagy unatkozol és várod, hogy egymásnak essenek itt.
2012. júl. 1. 19:30
 5/10 anonim ***** válasza:
52%

Én már vagy 8 éve nem láttam skinhedet!

Punkot viszont annál inkább.

Se úr se szolga... :D

2012. júl. 1. 19:46
 6/10 anonim ***** válasza:
0%

skinhedek,hungaristák=a fogyasztott alkohol mennyiségétől függetlenül is ugyan olyan lelkesen tud zsidózni meg cigányozni

a hazafi meg felakasztaná az orbán vikit

2012. júl. 1. 19:52
 7/10 anonim ***** válasza:

Punkot viszont annál inkább.

Se úr se szolga... :D hahaha azokat én is ismerek a szülei tartják meg adnak pénz 20ezres bakancsra xD és itt meg is hal az egész.Sztem felesleges egymást szidni Jobbik vagy Skinhead én sok skinheadet ismerek elég sokat tettek a közösségért.Magyarországnak meg kell találnia az egységet az ellenség ellen.

2012. júl. 1. 19:52
 8/10 anonim ***** válasza:

Én már 10 éve nem látok se punkokat, se skinheadeket, csak emós gyerekeket meg szélsőjobbos ősmagyar rockereket.

Bár ennek az is lehet az oka, hogy már nem járok bulizni ilyen underground helyekre, és csak én nem látom. De ilyen igazi, kopasz, bomberes, fehér cipőfűzős acélbet jettás skinheadeket tényleg nem látok már az utcán, se piros cipőfűzős acélbet jettás (v martenses :)) anarchia pólós kakastaréjos punkokat. Pedig régen olyan ügyesen gyűltek tömegesen a Moszkva téren, meg olyan szép verekedések voltak, most meg semmi. És amennyi szélsőjobbos kommentelget mindenhol a neten, azt gondolná az ember, hogy tele van az ország skinhead bandákkal. Punkok meg a neten meg sem jelentek egyáltalán. Bár tkp a fél ország anarchista a közvélemény-kutatások szerint.

2012. júl. 1. 20:04
 9/10 anonim ***** válasza:
49%

"Azok csak bohócok, nem hazafiak.

Egy jobbikos"

Igaza van. Hozzátenném, hogy a jobbikosok is ugyanolyan bohócok mint ezek az ingyenélő, félalkesz bűnözők.

2012. júl. 2. 04:21
 10/10 anonim ***** válasza:

Ez hülyeség, hogy mikor láttatok utoljára skinheadet...

Csak tudni kell ,hogy hol keresd, és mikor!

Amúgy mit akarnak? [link]

Szerintem minden lehetséges kérdést kiaknáztam :)

2012. júl. 2. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!