A hungaristák, szakralitást vallók mit szólnak ahhoz, hogy a dalai láma kinevette a pilisi szívcsakra "elméletet"?
ma 17:59
Nem tudom. Ezért írtam még, hogy szakralitásban hívők. Egyébként én még csak turbó magyartól hallottam ilyet, a lényeg, hogy eddigi tapasztalataim szerint a magyarkodást túlzásba vivő emberek hangoztatják ezeket az ökörségeket. A hungaristák meg ugyebár nem kicsit vannak elszállva a magyarságuktól...
Az, hogy a Dalai Láma mit mond, meg mit nevet ki, senkit nem érdekel.
Egy biztos: Az őseink hittek Dobogókő erejében, nem hiába ott tartották a beavató koronázásokat. A Képes Krónika képein is jól látható a koronázásnál a háttérben a háromszög alakú Árpád-hegy, ami Dobogókőről is látszik.
Valamiért ez elterjedt a magyarság tudatában, és ezt tisztelni kell. A Dalai Láma meg röhögjön máson...
"Valamiért ez elterjedt a magyarság tudatában, és ezt tisztelni kell. "
Régen az emberek hittek benne, hogy a Föld lapos. Én röhögök rajtuk akárcsak az ilyen szívcsakrás butaságokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!