Van itt olyan, aki jobban él, mióta Fidesz van?
Most ne álljatok neki, elmútnyócévezni, úgy őszintén. Mert a Fidesz belelátott a költségvetésbe, tudta hogy áll az ország. A Fidesz egyik embere pl felelős volt kassza nyilvántartásánál sok dologban. tehát tudtak. Szóval ígértek egy csomó mindent, annak ellenére, hogy végigkísérték az előtte levő 8 évet. És azóta is hangoztatják, hogy mindenki sokkal jobban él azóta, és ők soha de soha nem szorítottak még meg. Csak azért írom, hogy lássátok, az elmúlt nyolc évet nem lehet ebben a kérdésben hibáztatni. Ráadásul sok dolgot tettek azóta, ami ésszerűtlen volt.
Na, a kérdés az, hogy van itt olyan, aki elmondhatja, hogy a kormány miatt jobban él? (mert persze, olyan lehet aki nyert a lottón és jobban él, de arra vagyok kíváncsi, hogy a kormány tett-e olyat, amitől ő jobban él)
Örülök, hogy végre van egy értelmes hozzászólás, kedves előző.
Én se értem a kérdező "gyakorlatias" hozzáállását.
2004-ben is az volt egyesek problémája, hogy hú, majd biztos átköltöznek hozzánk a határontúli magyarok és mi lesz velünk..blabla.
Most ugyanezek az emberek pampognak azon, hogy ők miért kapnak ilyen-olyan jogokat tőlünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!