Magyarországon miért nincs liberális jobboldali párt? Így kire fogok én majd szavazni?!
Figyelt kérdés
Tipikus kapitalista vagyok, nem vagyok annyira nemzeti érzelmű, és híve vagyok a biológiának (természetes szelekció, tehetségek támogatása, felemelkedése, hierarchia). De nincs ilyen párt!!! Csak a szockók vannak liberalistáknak (baloldal), de velük más elveket vallok; és a jobbikosok vannak, de ők olyan régimódian túl hazaszeretők, meg magyar termék meg ilyen hülyeséget és ellenzik a multikat. Nem érvényesülhetnek az "akarataim" -.-2012. szept. 7. 21:41
11/17 A kérdező kommentje:
Mert azok minden hülyeséget és ésszerűtlenséget legalizálnának, többek között a drogokat...
2012. szept. 7. 22:45
12/17 anonim válasza:
a liberalizmus csak mérsékelten jó
13/17 A kérdező kommentje:
Igen :)
2012. szept. 8. 05:28
14/17 anonim válasza:
A Fidesz és az MSZP , de a Jobbik és az LMP is csont-baloldali.
Ezért tart ma ott ez az ország, ahol tart.
15/17 szittyatarzan válasza:
A Fidesz és az MSZP , de a Jobbik és az LMP is csont-baloldali.
Ezért tart ma ott ez az ország, ahol tart.
Ezt azért gondolt át még 1 szer!Egy olyan párt mint a (Fidesz)Hogy lehet baloldali ?Aki csak a felsőbb 10 ezer érdekeit képviseli ,az nem lehet baloldali!Vagy a szocialdarwinista náci (jobbik)Aki a szegényeket ,fogyatékosokat ,és minden kisebbséget gázkamrába küldeni ha tehetni.
16/17 szittyatarzan válasza:
Azért gondolt át még 1 szer!Egy olyan párt mint a (Fidesz)Hogy lehet baloldali ?Aki csak a felsőbb 10 ezer érdekeit képviseli ,az nem lehet baloldali!Vagy a szocialdarwinista náci (jobbik)Aki a szegényeket ,fogyatékosokat ,és minden kisebbséget gázkamrába küldeni ha tehetni.
17/17 szittyatarzan válasza:
A kérdező valami liberális fasiszta amúgy meg! Mert ugye,ebből egyenes út vezet a nácizmusig!Nem véletlen szerették a nagytőkések Hitlert és a náci pártot! Vagy a legkeményebb neoliberális pártok dél-Amerikában,egytől egyig fasiszták voltak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!