Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy lehetek politikus?

Hogy lehetek politikus?

Figyelt kérdés
2012. szept. 2. 18:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Először is lépj be egy szimpatikus pártba, légy aktív tagja, szerezz minél több barátot, intézd úgy, hogy egyre többet mutassanak a TV-ben, légy ismert.
2012. szept. 2. 18:39
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hazudj, csalj, lopj.
2012. szept. 2. 18:39
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Az első két tanács nem zárja ki egymást.
2012. szept. 2. 19:10
 4/5 doboszoli ***** válasza:
90%

Első lépésként vetesd ki a gerincedet, és légy gátlástalan.

A többi utána következik.

2012. szept. 2. 19:17
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Te kipróbálhatnád, hogy ne legyél olyan mint az eddigiek! Sokat nem veszítenél és hátha bejönne. Nagyon várnak már az emberek egy igaz, őszinte vezetőre. Ha jól el tudod magyarázni mit is szeretnél és az sokaknak tetszik most szerintem nem nehéz népszerűnek lenni. Persze ez nem menne egyik napról a másikra, de lehet olyan is sok munkával.

Az eddigiek már ígérgethetnek, én egyiknek sem hiszek. Szerintem nincs is szükség ígéretekre csak elmagyarázni az embereknek, hogy mire is számíthatnak valójában. Nem mindenki hülye.:) Orbán nagyon jó példának, hogyan kezdj hozzá. Ő is lent kezdte, de nem rettent vissza semmitől és nem adta fel ha kudarc érte. Kár, hogy rossz irányba ment el a végén!

2012. szept. 2. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!