Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Készültség az örmény hadseregnél?

Készültség az örmény hadseregnél?

Figyelt kérdés

Ez voltaképp miért van? Több helyen is olvastam, hogy elrendelték a legmagasabb készültséget.

Gondolom megtámadni nyilván nem akarnak minket, de akkor miért?

A belső lázongások miatt?

2012. aug. 31. 22:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

Az én adómat ne egy külföldi rab fogvatartási költségeire fordítsák (mondjuk senkiére sem, a börtönök legyenek inkább önfenntartók).

Ettől függetlenül nem kellett volna kegyelmet adni egy baltás gyilkosnak - szerintem az hibázott, aki ezt tette.

A kérdés számomra az, hogy tudtak-e a magyar hatóságok arról, hogy ha kiadják, akkor kegyelmet fog kapni?

2012. szept. 1. 00:25
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Most komolyan itt is jön az "én adóm" szöveg? Ne már.
2012. szept. 1. 00:35
 13/18 anonim ***** válasza:
Szerintem azért van készültség hogy megmutassák hogy nem lehet velük egy bizonyos pont után játszani mert nem félnek ( az egy dolog hogy amúgy nem akarnak semmit ) de így mutatják meg hogy az ellenség ne gondolja hogy győzött remélem értitek mit akarok ezzel mondani. Olyan ez mint amikor Dél-Korea gyakorlatozik erre észak a tengerbe küld egy rakétát meg készültségi fokozatot növelnek tudják hogy nem emiatt lesz támadás mert akkor meglepi már nem lesz belőle.
2012. szept. 1. 01:54
 14/18 tavol elo ***** válasza:
78%
Tartok tole, hogy a keszultseg nem veletlenul van! Ha az Azeriek elkezdik provokalni ezzel a dologgal az Ormenyeket elobb-utobb (de inkabb elobb) ujra kitor egy fegyveres konfliktus! Nem a magyarok ellen fognak fegyvert hanem az azeriak ellen! Szoval nem gondoltam volna, hogy Orbanek kepesek kirobbantani egy valasog tobb ezer merfoldre toluk! Most nyertek par milliard eurot valoban viszont amit a vamon nyertek azt majd a reven elbukjak, ugyanis az egesz vilag oroszorszagtol az USA-ig megdobbent azon amit a magyar diplomacia muvelt! Lassan 20 eve targyalnak ott az oroszok, az USA es Franciaorszag, hogy beket kossenek a felek, erre most Orbanek az egeszet lenullaztak azert ehhez is tudas kell, gratulalok!
2012. szept. 1. 07:18
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálunk Orbánéknak! Nem értenek az ország irányításához, megjegyzéseket tesznek más országokról, most meg ez...!

Nemrég lett vége az olimpiának, és máris kialakult ez a konfliktus!

A dán karikatúránál is ez volt a helyzet, mert a vallásos embereknek nem tetszett és belső lázongások alakultak ki Dánia ellen. De voltak köztük olyanok, akik nem akartak ilyen helyzetbe kerülni, próbálták lecsillapítani a felháborodottakat.

biztos vannak olyan örmények, akik ezt nem akarják.

2012. szept. 1. 09:33
 16/18 anonim ***** válasza:
Ők vontak bele minket a hülyeségükbe azzal, hogy itt gyilkolászták egymást. Ide úgyse tudnak eljönne hadseregestül, remélem, hogy nem olyanok mint az arabok, akik magukat robbogatják ,mert azért van itt örmény egy pár. De ha nem ilyenek, akkor nincs mitől tartani, majd leölik egymást és remélhetőleg már a saját országukban.
2012. szept. 1. 13:12
 17/18 anonim ***** válasza:

Na tessék!

NATO tagok vagyunk, így aztán számíthatunk segítégre!

2012. szept. 1. 13:35
 18/18 anonim ***** válasza:

Jöjjenek, már a törökök leszednék a fél légierőjüket a maradékot meg Bulgáriában a NATO...

Egyébként nem hiszem, hogy mi lennénk a kiszemelt áldozat, Törökország és Azerbajdzsán esélyesebb...

2012. szept. 1. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!