Készültség az örmény hadseregnél?
Figyelt kérdés
Ez voltaképp miért van? Több helyen is olvastam, hogy elrendelték a legmagasabb készültséget.
Gondolom megtámadni nyilván nem akarnak minket, de akkor miért?
A belső lázongások miatt?
2012. aug. 31. 22:59
1/18 anonim válasza:
Áá, nem minket, Azerbajdzsánt először, utána Törökországot. Grúzia meg biztos sírva fetreng a földön a nevetéstől.
3/18 A kérdező kommentje:
Az lehet, hogy nem normálisak, de ez a mostani diplomáciai balhé nem túl megnyugtató.
Ez a hadsereges dolog meg azért érdekel, mert igazából sehol nem írták, hogy mi miatt, csak így mellékesen, hogy amúgy készültségben vannak.
2012. aug. 31. 23:14
4/18 anonim válasza:
Az imént hallottam én is, hogy megszüntettek velünk minden diplomáciai kapcsolatot, mert kiadtuk az egyik katonájuk gyilkosát, az országának. Már ez magában érdekes, de az még szép lenne, ha megtámadnának minket.
5/18 anonim válasza:
ott éle magyarok esetleges felkelés leverése, ami elég valószínűtlen, meg támadni minket ami szintén, esetleg megtámadni azerbajdzsánt. nem tudnék választani :D
6/18 anonim válasza:
Mivel 20 éve hadban áll Azerbajdzsánnal és Törökországgal sincs diplomáciai kapcsolata, így érthető az állandó készültség a hadseregben.
7/18 anonim válasza:
Ők ott vannak, én meg itt, ők nem jönnek ide, én nem megyek oda, probléma megoldva. :D
8/18 A kérdező kommentje:
Az oké, hogy a törökökkel meg az azeriekkel sz_rban vannak, de miért pont ma rendelték el a készültséget?
2012. aug. 31. 23:35
9/18 anonim válasza:
Nem lesznek bolondok megtámadni egy EU és NATO tagot egyedül. Mindenesetre Orbánék ezt rendesen elcseszték megint. Szerintem nem Grúzia, hanem Azerbajdzsán röhög a markába most, nekünk meg leginkább szégyenkezni kéne.
10/18 anonim válasza:
Megszakították velünk a diplomáciai kapcsolatot.
http://www.youtube.com/watch?v=caSxpahq2Dc&feature=player_em..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!