Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Már lassan a 3. évhez közeledü...

Már lassan a 3. évhez közeledünk. Ha most lennének a szavazások, akkor hogyan alakulnának a dolgok?

Figyelt kérdés

2010-ben még csomóan a környezetemben is hittek Orbánban, de gondolom mint az ismerőseimnek, úgy másoknak is leesett, hogy csak a hatalom, és a pénz kell neki, mi meg csak rosszabbul élünk, és millió-egy adót fizetünk.

Ha most lennének a választások, akkor hogy alakulnának a dolgok?

Gondolom a Fidesz jóval visszaesne, míg a jobboldaliak, akik egykor a Fideszre szavaztak, most áttérnének a Jobbikra, szerintem.

Szerintetek?

Még százalékokat is írhattok, hogy szerintetek hogy lenne jó :)

2012. aug. 31. 20:46
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Utolsó 2 választ köszönöm!
2012. aug. 31. 20:57
 12/18 A kérdező kommentje:
Bocs úgy írtok mint a motolla XD
2012. aug. 31. 20:58
 13/18 anonim ***** válasza:
60%
néztem statisztikákat, nagyjából ugyan úgy alakulnának a dolgok, azt leszámítva, hogy a fidesz népszerűsége drasztikusan csökkent, amúgy én a jobbikra szavaznék
2012. aug. 31. 21:16
 14/18 anonim ***** válasza:
57%

""Akkor meg mi alapján feltételezed, hogy értelmesek?"

Abból, hogy nem szavaznának a Jobbikra."

Akkor mi alapján feltételezed, hogy értelmesek?

2012. aug. 31. 21:18
 15/18 anonim ***** válasza:
95%

A Fidesz fog még 4 évet kapni ezt tartom a legvalószínűbbnek.Aztán talán kap a Jobbik is 4 évet merthogy biztosan hatalomra fognak jutni véleményem szerint,ha csak addig be nem jönnek az MSZP-sek,de valószínű hogy a Fidesznek még lesz újabb 4 éve.

Aztán kitudja....

2012. aug. 31. 21:34
 16/18 anonim ***** válasza:
87%
Független szervezetek nélkül, átrajzolt választási körzetekkel, a hívőknek kedvező regisztrációval, érvényességi küszöb nélkül a fidesz fog nyerni. Sajnos annak a rétegnek a kezében az ország, amelyik először habzó szájjal kommunistázik, majd államosítást követel, amelyik kikéri magának, hogy rasszista vagy antiszemita lenne, de két sör után kifejti, hogy kit hogyan kéne megölni, és emellé egy lepke memóriájával, és elkötelezettségével bír. Fideszesek bosszantására remekül használható a "mit gondoltál 8 éve az egykulcsos adóról" kérdés.
2012. aug. 31. 21:46
 17/18 anonim ***** válasza:
16%
Én azt hiszem nem mennék el szavazni.
2012. aug. 31. 22:46
 18/18 anonim ***** válasza:
4%
A felmérések szerint a fidesz nyerne DE MIÉRT???! MIVEL TUD RÁVENNI ENNYI EMBERT HOGY RÁ SZAVAZZANAK? DIKTATÓRIKUS, RABLÓ, HOZZÁ NEMÉRTŐ, VICCKORMÁNY! Minden pártot utálok, de van két párt, amikre szavazni KELL ha nem akarjuk hogy folytatódjon a kétpárti diktatúra. Ezek pedig az LMP meg a Jobbik! Ezekből sem nézek ki sok jót, de még mindig többet mint az mszp-ből vagy a fideszből. Én csak ellenszavazóként fogok résztvenni a választáson.
2012. szept. 1. 02:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!