Miért kell betiltani a disznóvágást? Ennyire ráér a kormány? Nincs jobb dolga?
Ez az emberi szabadakarat és szabadságjog abszolutmértékű korlátozása a demokráciában.
Alkotmány és emberellenes.
Tipikus mindenki egyetért műfaj.
Mindenkinek díjaztam a humoros és a fejtegető hozzászólását is és mindenkinek igaza van.
De ha őszinte akarok lenni akkor nem értem mit is szeretnének egy ekkora baromsággal elérni a kormányzók?
LIBABŐRÖS leszek ettől az egésztől!
Mit mond a jóságos állam bácsi: szóval ti nem a tescoban veszitek a húst, amiből nekem jó bevételem van, hogy képzelitek ezt?! Na, megálljatok csak! Majd kaptok a fejetekre!
Megint TANÚ!
Nem azért ,de Győrben az elkészült tér rendeltetésszerű használatát(élvezték a lakosok) egy hét után betiltották.
Volt irígye. Azóta elnéptelenedett.
Megsarcolnák a levegővételt is, vérszemet kaptak.
Szegény turista, hadd egyen már szerencsétlen egy jót! Saját felelősségére. Már nagyanyámnak se főzhetek, hátha bacilusos.
Szerencsére, a csöndes ellenállás nem ismeretlen amagyar nép előtt.
Reszkess, Dezső!!
bezzeg, a francia, árulhatja a piacon a porban a házisajtját, és még kezet sem kell mosnia.
Remélem, ezt senki nem óhajtja betartani. Egyes törvényhozóknak elment az esze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!