Mit mondanátok arra, ha azt mondanám, hogy az újvilágrend érdeke az, hogy rossz színben tüntessék fel a jobboldali pártokat itthon, és külföldön, különösképpen a Jobbikot?
Figyelt kérdés
Néhány sor az eszméi közül:
-minden fennálló kormányzat megdöntése
-a patriotizmus felszámolása
-a vallás eltörlése
-egy világkormány létrehozása
Forrás: [link]
Szimpatikus lenne nektek ez a verzió?
2012. aug. 31. 01:40
11/14 Kovács Pistike01 válasza:
Valamelyik hős liberális, valaki a tolerancia és szólásszabadság bajnok harcosai közül töröltette a kommentemet, csak azért, mert ki mertem rá mondani, hogy szerencsétlen.
12/14 Kovács Pistike01 válasza:
Természetesen nekem egy szavam sem legyen, amiért ő sz@ros kis nemzetállamnak nevezi ezeréves szent hazámat.
13/14 anonim válasza:
És te mit mondanál arra, ha azt mondanám, hogy a dinoszauruszokat csak a CIA találta ki, hogy elbátortalanítsák az időutazni vágyókat?
14/14 anonim válasza:
2. vagyok.
Nem beszélve arról, hogy hiába akarnának ilyet például Horvátországban a nacionalizmus miatt hiába nálunk, Szlovákiában ahol még azért as többség haza szerető ott ez nem valósítható meg....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!