Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Emberek. Mennyire érzitek...

Gauldoth kérdése:

Emberek. Mennyire érzitek magatokat hibásnak az utóbbi 22 év politikájáért?

Figyelt kérdés

Persze hazudtak, meg minden, de mégis ti szavaztátok meg, miattatok is ment tönkre az ország....(persze volt amikor nem volt mit tenni, és csak rosszat lehetett választani, és nem is akarok, vádaskodni, csak arra vagyok kíváncsi, hogy vannak-e akik szégellik ezért magukat)

(Én eddig egyszer szavaztam, és akkor sem arra aki nyert és nem is olyanra, aki már nyert egyszer, és bizonyította volna, hogy rossz)

(Nem mondom, hogy másképp cselekedtem volna bármikor is, tényleg csak kérdezem, hogy szégyelli-e valaki a döntéseit)

2012. aug. 30. 14:06
1 2
 11/17 Antimod ***** válasza:
100%

"Minden népnek olyan kormánya van, amilyet megérdemel."

Ilyen tekintetben minden itthon élő, szavazókorú magyar állampolgár egyaránt felelős. Én mondjuk megpróbáltam keresztbe tenni annak idején, mikor tűrhetetlenné vált a helyzet, de sajnos ezzel is csak a másik nagy párt malmára hajtottam a vizet, mert nem volt más alternatíva.

Amit szégyellek, az az, hogy néhány évig engem is behülyítettek, és elhittem, hogy az egyik párt tiszta, a másik pedig velejéig romlott. És ilyen indíttatásból szavaztam is.

2012. aug. 30. 15:08
 12/17 anonim ***** válasza:
45%
Tetszettek volna forradalmat csinálni!
2012. aug. 30. 15:29
 13/17 anonim ***** válasza:
Semennyire, mivel egyszer se mentem el szavazni hogy valami címeres gazembert megválasszak.
2012. aug. 30. 15:38
 14/17 anonim ***** válasza:
"A gonosz diadalához csak annyi kell, hogy a jók tétlenek maradjanak." (Edmund Burke)
2012. aug. 30. 16:01
 15/17 anonim ***** válasza:

4-igenes szavazás óta elmentem mindig!

Mindig szavaztam,és bizakodtam.-Én naiv.

Most.ennyire képmutató,Banda,!

Példát vehet Rákosi,mert hatalmuk,hasonlít rá!

Hibás.talán szemükben annyi hogy élek és van véleményem!

Ja majd 40-év munka viszony+adózás.és még mennyi ,,nyögdijra,,várás.Én és pár millió hasonló biztos nem hibás!

2012. aug. 30. 17:07
 16/17 anonim ***** válasza:

Ha a szavazástól BÁRMI megváltozna, azonnal betiltanák.

Ergo nincs értelme, színjáték az egész. Valahogy mindig a "Tanú" című film jut az eszembe róla. "Ja, bocs, ez az ítélet"

2012. aug. 30. 17:19
 17/17 anonim ***** válasza:
Azért ne felejtsük el, hogy ezt a kétharmadot a távolmaradóknak köszönhetjük a leginkább. Szerintem nagyon is fontos az aktív részvétel. Az is fontos, hogy nem csak arra lehet szavazni, akit kormányon szeretnénk látni, hanem arra is, akit erősebb ellenzékben. Mert mondjuk tutira nem fekszik le a kormánynak, és jobban a körmére néz.
2012. szept. 1. 05:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!