Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik nem szavaztatok most,...

Akik nem szavaztatok most, nem érzitek felelősnek magatokat azért, hogy a fidesz 2/3- ot szerzett?

Figyelt kérdés
Ha majd 4 év múlva lenne egy párt ami nektek is tetszene, akkor lehet azért nem lesz esélye indulni sem, mert a 2/3-al kicsesznek vele, ugyanis változtatják a választási törvényt majd.
2010. júl. 28. 19:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
36%

Aki nem szavaz(vagy érvénytelenül szavaz) az a rendszer ellen szavaz.

Vagy egyik párt se tetszik neki a felsoroltak közül:D

2010. júl. 28. 19:15
 2/13 A kérdező kommentje:
nem a rendszer ellen, hanem a legerősebbet támogatja, a fideszt. ha a 40% aki nem szavazott rá szavazott volna szétszórtan kisebb pártokra, akkor most egy valódi demokrácia lenne nem narancsdiktatúra.
2010. júl. 28. 19:19
 3/13 anonim ***** válasza:
52%
Ha eszem VOLNA nem VOLNÉK hülye...
2010. júl. 28. 19:30
 4/13 anonim ***** válasza:
23%

"ugyanis változtatják a választási törvényt majd" - ezt remélem biztos forrásból tudod.

Valami olyasmire gondolsz, hogy bevezetik a királyságot, I. Viktor lesz a királyunk, Szent Koronával megkoronázzák egy kis úsztatás után, és a választáson majd csak az őáltala jóváhagyott jelöltek indulhatnak? Az összes többi pártot betiltják és Gyurcsányt pedig felnégyelve küldik az ország 4 részébe.

Szóval ha valami ilyesmire számítasz, akkor azt hiszem jobb ha elkezded építeni a bunkered.

2010. júl. 28. 20:29
 5/13 A kérdező kommentje:

egen biztos forrásból tudom, ismerősöm önkormányzaton dolgozik nem alsó pozicíóban. másrészt az összes média is megírta. nem tudom pontosan, hogy mit változtatnak benne, de az tuti ,hogy ellehetetlenítik a kisebb pártokat, de látszik mennyire informálódsz. kb semennyire.

fogsz te még sírni amikor látod, hogy innen bombával sem lehet többé kirobbantani őket.

2010. júl. 28. 20:31
 6/13 anonim ***** válasza:
Én ugyan szavaztam, és hála a Jó istennek, hogy nem a Fideszre. Csak azt tudom mondani, hogy aki nem ment el szavazni,az meg ne szólaljon nekem az elkövetkző 4 évben. Bár kérdező szerintem betonozhatják magukat, de a 4 évet nem fogják kivárni. Nekem már fideszes ismerőseim is ezreszer megbánták, hogy erre a ...-ra szavaztak, de a 4 évet nem húzza ki. Addigra készülni fognak szeirntem az ov takarodj táblák. Majd először összel és ajövő év elején az egykulcsos szja-nál döbbenek teljesen rá az emberek, hogy kire is szavaztak(ugye a kiskeresetűek többen vannak)Bombával remélem akkor sikerül majd ezeket kirobbantani
2010. júl. 28. 20:52
 7/13 anonim ***** válasza:
42%
Kérdező, remélem kirúgják azt a bolsevik ismerősödet! :D
2010. júl. 28. 22:26
 8/13 A kérdező kommentje:
nem tudom, hogy gyerekként miért politizálsz.
2010. júl. 28. 22:47
 9/13 A kérdező kommentje:
69-es egyetértek, viszont abban nem, hogy bomba elég lesz. bár nem tudni mi lesz itt, 4 év múlva dől el.
2010. júl. 28. 22:47
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
Láttad már, hogy megváltoztatják?
2010. júl. 31. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!