Emberek! Itt sírtok, hogy mennyivel rosszabbul éltek ORBÁN miatt. Abba nem gondoltatok bele, hogy ez igazából kik miatt van? Ne legyetek már ennyire buták!
Ha nem a Fidesz lenne a kormányon (ezt a berögzült balosok is beismerhetnék),lehet hogy jobban élnék,csak sajnos hosszútávon besz*nánk...Amit a komcsik felvettek hiteleket,azokat szerintetek kifizeti vissza?Csak úgy otthagyják?Sajnos a saját hülyeségünknek a levét kell meginni,mert hagytuk eladni az országot...
Lehet,hogy most adóztatnak,de legalább nem hiteleket veszünk fel.Gondolkodjatok már egy kicsit...Bármennyire is antifideszesek vagytok....
"Nem éppen. Az a lényege, hogy a szocikhoz hasonlóan ők is az inaktívak szavazataival minél kényelmesebben megnyerhessék a 2014-es választásokat. Más nem számít. A mostani Orbán-kormány = "III. Gyurcsány-kormány".
Te nem tudod mit beszélsz!
A munkanélküli segélyeket majdnem lefelezték, bevezették a közmunkát, a nyugdíjakat reálértéken tartják és fogják is, a munkanélküli járulékok juttatását lecsökkentették 3 hónapra, leredukálta az ingyenes felsőoktatást stb stb, akkor? Mutass már csak hasonlót az MSZP oldaláról?
Mit vársz?
Hogy aki inaktív az menjen a Dunába? Vagy mit?
Erről írtam! Nem kellene ideológiai alapon gazdasági kérdésekben állást foglalni.
Köszönöm hogy a sok birka megtisztelt az egyet nem értésével. Hiába pontoztok le, érvek nélkül nekem az a 47%, 100%-nak tűnik! Ha már az érvek tengerén elvesznétek, legalább ez a kis "fegyver" had maradjon meg nektek... Nem eszem el előletek, legyen a tiétek... :-) Ha nektek jól esik a szarban dagonyázni, hát legyen! Egészségetekre!
A pontozás, a társadalom intelligens részének úgy is csak a sötétség mértékét szimbolizálja.
Kérdező:
Gondolkoztál már azon, hogy én pl. azért vagyok antifideszes, mert minden amit csinálnak rossz? Nem azért mert egy anti-fidesz emblémával a homlokomon születtem.
Gondolkoztál már azon, hogy hogy lehet, hogy amikor megszavaztátok program nélkül, az akkori 2/3-ad miért csökkent le kb 40%-ra?
Lehet, hogy van egy 30-40%-a az embereknek, akik akármit mondanak akkor is fideszes lesz? Lehet, hogy tagja vagy ezeknek? ezen gondolkoztál már? Gondolkoztál már, mi jót tett neked eddig 6 év alatt?
(Mert ugye pártszimpátiát elhatározni gyakran előfordul, de anti-xpárti azért ritka. Kevés olyan van, aki csak azért nem látja a jót, mert azt az ellenségétől kapja)
Lehet, hogy az alma amit a Fidesz ad, valójában mégezett? Lehet, hogy ami statisztika jól néz ki, az valójában szemfényvesztés, ha utánanéznél? Ezen gondolkodtál már?
Szerinted az MSZP lopott és kölcsönt vett fel. Az adósság most is nőtt. És ők szerinted nem lopnak? (Kaya ibrahim?, O.V. apjának a bányája?, és hogy mindig onnan vitték a betont útépítéshez? stb.?)
Mielőtt aki nem szavaz a Fideszre, azt anti-fidesz-es butának titulálnád, gondolkodj el azon, hogy miért lettetek ma már kisebbség (az összlakossággal szemben)
(Ui.:Pedig az MSZP után könnyű lett volna olyat csinálni, hogy megmentőknek tűnjenek, de ők még ezt az alacsony lécet is leverték)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!