Hogy érezzem magam jól egy olyan országban, ahol nem szeretem a kormánypártiakat?
Utolsó: csapj bele, dettó ugyanígy gondolom én is! :D
Ment a pacsi! :)
Könnyen. Valahogy én is jól tudom magam érezni, hiába vagyok masszívan kormányellenes, és felvilágosult egyén. Vannak az életnek szépségei is, attól hogy a politika, ez a kiirtani való gyom, igyekszik mindenbe beleugatni.
A kormánypártiakat egyetlen normális ember se szereti, függetlenül attól hogy szándékosan támogatják a lakosság nyomorba döntését, vagy csak láncra vert kiskutyaként csaholásznak egy-egy zsírosabb cupák fejében. Nevetségesek, itt a GYK-n is van belőlük épp elég. A kormány maga a mestestesült jóság, mindenről az emberek tehetnek, halál az egyet nem értőkre stb. stb. Aztán mikor 20 forinttal emelik a pizzáscsigát, habzó szájjal hőbörögnek hogy velük hogy kikúrt a TESZKÓ, az állam,de még maga az Atyaúristen is.
Egy szó mint száz, a kormánypártiakat ki kell röhögni, az életet pedig élvezni kell, nem feltétlenül a Kanári-szigeteken villanegyedben és luxusjachton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!