Szerintetek az emberek körülbelül hány %-a kell elégelje meg a dolgokat hazánkban, hogy tűntetésekkel lépjenek fel ellene?
Kérdező!
Szervezd meg és én megyek! A feltételem csak annyi, hogy ne kelljen köveket dobálni, kocsikat borogatni, kukákat felgyújtani, kirakatokat betörni, a rendőri felszólítást nem teljesíteni!
Itt nem lesz tüntetés.Ellenőrizve van!
Minket megosztanak,de rendesen!-példa-..
1945-ben mindenki partizán volt..( németeknek annyi)
1956-ban mindenki szab harcos volt..( ruszkiknak annyi)
1989-ben-szavazás.majd választás.mindenki bízakodik.
Azóta bízalom eljátszva.Még talány hogy hogy védett és
Mi álltalunk megválasztott Politikusaink,még mindig át tudnak verni bennünk! Még rosszabb hogy megosztás miatt csak nekik jó! Hogy mikor lesz elég.?
Talán Spontán,valami elszakad..stb.-
Elég közel állunk hozzá,és ami félő hogy,hogy nehezen lehet majd kontrolálni.
Olyan mint dominó,.
Szlu:
Én is mennék. Nem a rossz kormány ellen, hanem egy jó kormányzatért tüntetni. (Ghandi mintájára.)
"A feltételem csak annyi, hogy ne kelljen köveket dobálni, kocsikat borogatni, kukákat felgyújtani, kirakatokat betörni, a rendőri felszólítást nem teljesíteni!"
Anélkül semmi értelme nincs az egésznek. Egy tömeg csak így tud erőt felmutatni. Ez nem azt jelenti, hogy én ezt támogatom, viszont ha ehhez az eszközhöz kell nyúlni, akkor már a lúd legyen kövér!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!