Mitől lesz egyszerűbb gépjárművek forgalomba helyezése, a forgalmi engedélyek és a jogosítványok kiadása? Sőt az utolsónak már semmi köze sincs a rendszámokhoz.
Már olvastam ezt a cikket a mai nep és nekem ezen akadt meg a szemem:
"regionális rendszámrendszer előnye, hogy annak alapján a gépjárműhöz azonnal és össze nem téveszthető módon hozzá lehet rendelni aktuális nyilvántartási helyét, üzembentartója lakóhelyét"
Eddig nem tudták? Ez azért érdekes, mert a gyorshajtásos csekkeket eddig még mindig megkaptam... Mivel lesz pontosabb az új rendszámtól nyilvántarásuk?
"Eddig nem tudták?"
Ránézésre nem.
Amúgy nem újdonság, a környező országok közül sokan alkalmazzák. Bár tény, hogy eléggé pénzlehúzás szaga van.
16:44
"Ránézésre nem"
A rendőr (szerintem) szempontjából nézve teljesen mindegy, mert ő nyilvántartásból dolgozik. A mezei halandó szempontjából nézve megint csak teljesen mindegy, mert ha bármi gond van, akkor úgyis rendőrhöz fordul (aku - ugye - nyilvántartásból dolgozik).
Alapvetően egyetértek a rendszámok cseréjével, hisz előbb-utóbb elfogy a három betű-három szám. De még hátra van kb. 8-10 betű, ami azért nem teszi égetően szükségessé az ezévi rendszámcseréket. Így én is rendszám oligarchákat látok a háttérben!
A rendőr (szerintem) szempontjából nézve teljesen mindegy ==> A rendőr szempontjából nézve (szerintem) teljesen mindegy
aku ==> aki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!