Eddig sírtak az emberek, hogy Orbán emeli az adókat, mostanában pedig olvastam valahol olyat is, akik azért sírnak, mert elkezdte csökkenteni. Miért?
Mindenbe bele lehet kötni jogosan.
Pl: Ha romlik a Forint, infláció van, akkor azt használhatják fel kampányban a kormány ellen.
Ha erősödik a Ft, akkor pedig azt használhatják a kormány ellen.
Annó azért "sírtunk" mert Orbán csökkentette az adókat...
Mármint a gazdagok adóját!!!
És azért is "sírtunk" mert a szegényekét viszont emelte!!!
Most igéret szintjén(!!) benne van hogy majd csökkentik az szja-t de nem annyira hogy ne járjon akis keresetű még mindig szarabbúl mint régen! De a gazdagnak így meg még több lesz a könnyítés!
és a közgazdászok meg azért sírnak mert röpködnek a cégvásárlásokra majd a száz- és ezermilliárdok miközben még némi adócsökkentést is akar!
Ez meg csak úgy megy ha valakinek emeli az adóját!
Vélhetően a cégekét!
Akik így csökkentik a foglalkoztatást és inkább kevesebb embert hajtanak még jobban!!
Most végigelemezzem mi a következménye ha a mostani csökkenő foglalkoztatást, csökkenő bérek mentén csökken a fogyasztás és így cégeknek csökken a bevétele ami miatt csökkentenie kell a foglalkoztatást, csökkentenie kell a béreket amitől még kevesebbért tudnak az emberek vásárolni...
De ugye a kiderült azon az ominózus fideszes beszélgetésen hogy erre is megvan a terv4
Azért húzzák az IMF-EU tárgyalásokat hogy minden rossz döntést rájuk kenjenek!
Hisz azt simán beveszik a fideszesek és a jobbikosok is! És így a jobbiktól is remélhetőleg átmegy pár "forradalmár" szavazó a fideszhez!!!
Orbán és a bűntársai úgyis elintézik, hogy a becsületes, adófizető állampolgárok járjanak rosszul. Ez az egy intézkedés (az anyagi tönkretétel) eddig kollektive minden kormánynak sikerült.
És akkor csodálkoznak, hogy ennyi a feketemunkás, adóeltitkolás, hamis vagyonnyilatkozat stb. A sok Down-kóros genetikai hulladék máig nem jött rá, hogy minél inkább emelik az adókat, annál inkább nem fogja senki megfizetni.
Egy gyakorlati példa: A Kinder Bueno 159 forintba kerül. Ez qrva drága, ennyit én nem adok ki rá.
Egy hónap múlva látom ám, hogy már 165 forintba kerül a Kinder Bueno.
És most jön a bónuszkérdés: Ha 159 forintért nem veszem meg, akkor szerintetek 165 forintért meg fogom?
Abszurdisztán ez, én mondom nektek.
"mostanában pedig olvastam valahol olyat is, akik azért sírnak, mert elkezdte csökkenteni "
Forrás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!