Miért jó más országok színeibe öltözni Magyarországon?
Például ez az Amerikai ruházatok meg a brit lobogó színei és társai.
Ez mire jó?Lehet csak nekem nem tetszik,de akkor jogos az a kérdés,hogy miért nem piros-fehér-zöld színben hordják?Olyan negatív ez szerintem ,mint mikor az Milán-Magyarország barátságos mérkőzésen minden magyar szurkoló a Milán színeibe öltözött és nekik drukkoltak.
Szerintem ez annyira széthúz, nem tudom mihez tudnám hasonlítani, de például te mit szólnál ha Amerikában a tengerparton magyar színekbe öltözött lányok járkálnának?
Én nem is tudnám mit gondoljak.
Ez persze csak apróság,most nem kellenek a dumák,hogy mi közöm hozzá meg stb, csak nem tudom, lehet csak én vagyok olyan akinek nem tetszik.
Van az a kategória, a tizenévesek jelentős része, aki bármit felvesz, amit az arcába tolnak, ha éppen azt mondják rá, hogy "divatos", mindegy, hogy zászló van rajta, kistigris vagy sz*rkupac, már bocsánat.
Megint mások azért hordják, mert esetleg ténylegesen szeretik az adott országot, mert mondjuk van róla valami kellemes élményük, vagy egyszerűen a kultúrája miatt. Ettől még az illető kevésbé magyar vagy jobban brit - hacsak úgy nem tartja saját magáról. Az én szememben ez olyasmi, mint az együtteses pólók, ki lehet fejezni vele valamit, de sokan azokat is felveszik csak mert jól néznek ki.
Én szoktam amúgy nemzeti színekkel díszített dolgokat hordani, ha olyan kedvem van, de csak módjával, mert tudom, hogy minden ilyesmit automatikusan valamilyen politikai irányzattal azonosít a társadalom, amit viszont nem érzek magaménak.
Na de hogy valami pozitívum is álljon itt: ha nem is piros-fehér-zöld dolgokkal lesznek tele a boltok, egyre több a kalocsai mintás ruhadarab, az lesz nagyon felkapott az angol/amerikai zászló mellett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!