Mikor lesz végre Magyarországon olyan Büntető Törvénykönyv ami nem tesz faji megkülönböztetést?
Gondolok arra amikor magyar bánt cigányt az rasszizmus, de ha cigány bánt magyart az sima bűncselekmény.
Nem vagyok jobbikos.
Itt a Büntető Törvénykönyv hatályos szövege. Én is kíváncsi vagyok, hogy pontosan melyik része rasszista. Légy szíves hivatkozd meg, még ha vitatható is, hogy tudjunk róla beszélni.
utolsó pontosan! Hiszen a jobbikosok egyátalán nem élnek idiótasággal, hiszen csak jobb gondolkodással vannak megáldva, mint a többi párt. Jelenleg. Pedig nem vagyok pártorientált.
Kérdező: Ez a btk amit szeretnél, akkor fog megvalósulni, ha a jobbik kerül élre. Ugyanis semmi baja nincs semilyen más "nemzetiséggel", csak pusztán a tények vezérlik őket, mivel tudják, hogy az ország 10/6-7-ét roma bünözések teszik ki, amik a többség miatt "nemzetiségi" előjelet kaptak:
lásd: Cigány bünözés...
Engem is érdekelne hol van a BTK-ban faji megkülönböztetés.
Vagy az a bajod hogy nincs benne?
"#5
Köszönjük szépen a megnyílvánulást drága FIDESZ szavazó. "
Tudod, akinek nem inge, nem veszi magára. Látom jól felöltöztél. Nyilván erről is a Fidesz-szavazók tehetnek.
"Hiszen a jobbikosok egyátalán nem élnek idiótasággal, hiszen csak jobb gondolkodással vannak megáldva, mint a többi párt."
Mondjuk úgy: bizonyos dolgokban. Másokban meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!