Miért jó más országok színeibe öltözni Magyarországon?
Például ez az Amerikai ruházatok meg a brit lobogó színei és társai.
Ez mire jó?Lehet csak nekem nem tetszik,de akkor jogos az a kérdés,hogy miért nem piros-fehér-zöld színben hordják?Olyan negatív ez szerintem ,mint mikor az Milán-Magyarország barátságos mérkőzésen minden magyar szurkoló a Milán színeibe öltözött és nekik drukkoltak.
Szerintem ez annyira széthúz, nem tudom mihez tudnám hasonlítani, de például te mit szólnál ha Amerikában a tengerparton magyar színekbe öltözött lányok járkálnának?
Én nem is tudnám mit gondoljak.
Ez persze csak apróság,most nem kellenek a dumák,hogy mi közöm hozzá meg stb, csak nem tudom, lehet csak én vagyok olyan akinek nem tetszik.
Ikább az a szánalmas, hogy ez téma lehet. A 21. században vagyunk, könyörgöm, hát mégis ki a francnak van köze ahhoz, hogy ki mit vesz fel?
Miért jó magyar színekbe öltözni? Én tudom magamról hogy magyar vagyok egy fekete pólóban is. De van egy felsőm, amin brit zászló van, hát amikor azt hordom, akkor sem vagyok kevésbé magyar, és inkább brit.
A hazámnak nem azzal teszek szívességet, hogy a színeit hordom, vagy hogy magamra tetoválom, hanem azzal, hogy sosem tagadom le, és úgy viselkedjek, hogy a többi magyarnak ne égjen a képe miattam külföldiek jelenlétében.
Ne legyünk már plázapitschák, hogy azt nézzük, hogy a másik ember milyen ruhát hord!
Nekem van egy halom svéd, dán, olasz, görög pólóm és hordom is őket.
Hogy miért?
Mert kényelmes és épp aktuálisan az kerül a kezembe.
"Mivel leírtam ,hogy ilyen dumákra nem vagyok kíváncsi jelentettem is a válaszod mert szerintem csak egy veszekedést akarsz kiprovokálni vagy csak ennyire rossz a szövegértésed?!"
Jó akkor most írok egy olyan választ, amit nem tudsz jelenteni (jellemző egyébknént, ahelyett hogy válaszolsz rá valami értelmeset, jelented...tipikusan azon emberek taktikája, akiknek semmi nincs a tarsolyukban, értelmi nullák)
Te komolyan elkezdenél azon problémázni, ha a tengerentúlon pár csaj magyar színekbe öltözne? Ha igen, akkor miért? Nem azt írtam, mi közöd hozzá, hanem hogy téged miért zavar ez, mégis mitől akkor eget rengető probléma neked? Légy szíves ezúttal válaszolj rá ahelyett, hogy egyből a jelentem gombot nyomod meg, mert az, hogy kitérsz a válasz elől, az nem válasz.
Tiszteljünk más kultúrákat nincs ezzel gond, de azért a sajátodat így lenézni ... neked mi a bajod? most komolyan kérdezem !
Ez nem a saját lenézése. A mai szélsőjobb kisajátította ezeket a "jelképeket" mint az árpádsáv, vagy a rovásírás. Hiszen ha meglát ma valaki egy árpádsávos lobogót, nem az jut eszébe, hogy valamelyik helyi lovagrend hagyományörző egyesült biztos fellép, hanem hogy szélsőjobbos tüntetés van biztos.
Amúgy meg, azért mert valaki a Milán-Magyarország meccsen a Milánnak szurkol, még lehet magyar. Azért mert én a Rammsteint jobban szeretem mint a Tankcsapdát, még lehet magyar nem?
Ma nem ez az, ami széthúz, hanem a politikai gondolkodás. A balos lenácizza a jobbost, a jobbos meg kommunistázza a balost, és ez alapján válogatja a haverokat is. Pedig a politika is csak egy olyan téma, amiben az ember állást foglal, és nem kéne ez alapján megítélni az embereket, hogy most ő bal vagy jobboldali.
"Jó akkor most írok egy olyan választ, amit nem tudsz jelenteni (jellemző egyébknént, ahelyett hogy válaszolsz rá valami értelmeset, jelented...tipikusan azon emberek taktikája, akiknek semmi nincs a tarsolyukban, értelmi nullák)"
Miért érdekel egy értelmi nulla válasza?
"Te komolyan elkezdenél azon problémázni, ha a tengerentúlon pár csaj magyar színekbe öltözne? Ha igen, akkor miért? Nem azt írtam, mi közöd hozzá, hanem hogy téged miért zavar ez, mégis mitől akkor eget rengető probléma neked? Légy szíves ezúttal válaszolj rá ahelyett, hogy egyből a jelentem gombot nyomod meg, mert az, hogy kitérsz a válasz elől, az nem válasz"
De tudd kivel van dolgod.Idézd vissza azt a részt amiben leírom,hogy zavarna engem az ha magyar színekben látnék embereket külföldön.
Egyáltalán nem zavarna!Engem nem az érdekel,hogy ki milyen ruhát hord, utálom a bakancsot soha nem hordok,még télen sem, ha már a jobbos mivoltomra céloz valaki (olvastam valakinek a hozzászólásában ezzel kapcsoltban)
Számomra az ilyen ruházatok azt a benyomást keltik mintha behódolnánk annak az országnak.Mások sem hordanak magyar színeket.
Bocsánat!Én nem azt mondtam,hogy mindenkinek magyar színekben kellene járnia!Hanem,hogy nem tetszik ha valaki más ország színeit hordja.Mert miért hordaná?Az az ő országuk, nekünk semmi közünk hozzá.
Ez pusztán divat. Úgy kezelik, mint pl a virágmintát. El tudom képzelni, hogy egyes emberek azzal sincsenek tisztában, hogy egy nemzet zászlajával díszített ruhadarabot visel...
Én sem szeretem egyébként, és nem is venném fel.
látom sok válasz érkezett,nem olvastam végig mind.lehet már írtak hasonlót.
sztem,a legtöbben leszarják mit viselnek.
ha meg valaki 'magyar színű' ruhákat hord,azt egyből leszélsőségezik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!