Fideszesek! Ti nem csalódtatok a fideszben?
"Ha csak egy kicsi növekedést is tud provokálni áldozatok nélkül,én teljesen elkötelezem magam a jobbik irányt..."
Ha azokat tenné, amiket mond, az nem hogy növekedést nem hozna, hanem még mélyebbre kerülnénk sajnos.
Még a mostani fideszes marhaságoknál is meredekebb dolgokat akarnak, ami nem vinné előrébb az országot egyáltalán, sőt.
"Csak egyvalamit mondj meg nekem. Miért hittél? Mi az ami miatt hinni lehetett nekik?"
Először is 2010-ben szavazhattam először,elegem volt a baloldalból,jelen esetben ez tűnt a cselekvő képes kormánynak,meg akkor a Hit Gyülekezete környezetében éltem,akik telebeszélték a fejem,hogy ilyen-olyan náci kormány,diktatórikus stb,nem láttam tisztán a dolgokat.De hát hibából tanul az ember,nincs igazam?:-)
"Ha azokat tenné, amiket mond, az nem hogy növekedést nem hozna, hanem még mélyebbre kerülnénk sajnos.
Még a mostani fideszes marhaságoknál is meredekebb dolgokat akarnak, ami nem vinné előrébb az országot egyáltalán, sőt."
Szerintem egy esélyt megérdemelnek,ha a fidesz marad,lehet elveszi az összes állami támogatást az egyetemistáktól,és a nyugatféle ösztöndíj rendszert vezeti be,ami azt jelenti,hogy kapnak a diákok pénzt ha tehetségesek,de fizethetik a milliókat az egyetemre.
Az állami keret csökkentése ellen felszólalt a Jobbik.
De ha a Jobbik is ront az országon,úgy gondolom a magyarság megérett egy október 23-ra.
Én a Jobbikban látom,hogy a legkevesebbet veszítjük vele,Te hogy gondolod?Melyik lenne az ideális kormány?
"De hát hibából tanul az ember,nincs igazam?:-)"
De, csak kicsit drága volt ez a tanulópénz az egész országnak.
"Melyik lenne az ideális kormány?"
Jelenleg egyik sem. Meg kéne próbálni a legkisebb rossz felé mozdulni, de szerintem az nem a jobbik.
Nézd meg a programját, hogy miket mond és gondold át, hogy annak milyen következményei lennének.
Szép gondolataik vannak, de a többségük kivitelezhetetlen a mai politikai és gazdasági világban.
"De, csak kicsit drága volt ez a tanulópénz az egész országnak. "
Nem én voltam az egyetlen,akit elvakítottak,és egy kis "tanulásra" kényszerült.Kb.a fidesz szavazóinak 1/3-a.Egy mostani nyári felmérésből derült ki,hogy bizony megfeleződött a szavazó tábora.De egyébként igazad van.
"Jelenleg egyik sem. Meg kéne próbálni a legkisebb rossz felé mozdulni, de szerintem az nem a jobbik.
Nézd meg a programját, hogy miket mond és gondold át, hogy annak milyen következményei lennének.
Szép gondolataik vannak, de a többségük kivitelezhetetlen a mai politikai és gazdasági világban."
Régóta olvasgatom a programját,van ott olyan hogy "cigánybűnözés":
Már vannak félkatonai szervezetek,így egyfajta katonai hatalommal már bír.
"politikus bűnözés"
Ha felviszik ugyanúgy azt összes pénzt,akkor ők is azok:(
Ami érdekelne,hogy javít-e a határon túli magyarok helyzetén.De ezt majd meglátjuk,ha netán megerősödne.
Amint eljön 2014,a magyarság válaszút elé kerül,az ország nem maradhat kormány nélkül,kénytelenek vagyunk a rossz fokát megválasztani.Itt majd mindenki gondolkodjon el,a válaszolónak pedig köszönöm a kis beszélgetést!
Üdv.
"mszp-vel a dolgok jobban mennének? Hát inkább operálják ki a fidesz frakció tagjainak fél agyát, de még akkor is jobban csinálnák, mint drága fletóék."
Sajnos már ott tartunk, hogy az mszpvel jobban jártunk mint ezzel a szarral amit a kormányunknak hívunk.
Orbán többet hazudott az elmúlt két évben mint Feri 6 évig. Orbán olyat is megtett amit Gyurcsány csak akarat, sőt sok esetben még durvább formában.
Nem vettétek még észre, hogy minden párt hazudik és minden politikus a zsebét tömi? Én egyedül a Jobbikot látom eléggé talpraesettnek, mert ott van pl az MSZP, nézz Gyurcsányra meg Lendvaira és sírj.
A Fidesz, az egy hatalmas csalódás, mert milyen mondat már az Orbántól, hogy a diákok fizessék ki maguknak úgy a fősulit, hogy diákhitelt vegyenek fel hozzá. Eleve bármilyen hitel rossz. Mert persze, hogy kapsz, de fizetheted a dupláját.
Az LMP az navahók, apacsok, sziúk gyülekezete.
A Jobbik persze viccesen nézhet ki azzal, hogy ősmagyaroknak mondják magukat meg minden, de magyarok. Legalább büszkén hirdetik ezt és rendelkeznek egyfajta egészséges hazaszeretettel, amit nem lehet épp a baloldali pártokról elmondani (Mesterházit se látta még senki kokárdát viselni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!