Fideszesek! Ti nem csalódtatok a fideszben?
"hogy soha többet jobboldali pártra nem szavazok!"
Remek ötlet. Szavazzunk megint az mszp re. Véletlenül se jöjjetek rá, hogy a fidesz meg az mszp váltogatja egymást, és az ő felelősségük nagy részben az elmúlt 20 év.
kedves 3 dik válaszoló
te vagy az akitől szó szerint agyfaxt kapok
korlátolt gondolkodású 0 ból és 1 esből beprogramozott droid
aki gyűlöli a fidesz nyomorpolitikáját az nem mszps
nem is kommunista és nem lenin képe lóg a hálószobájában
szimplán nem szeret nyomorogni kicsit fel kéne ébredni és rájönni hogy nem csak a fidesz meg az mszp létezik
de mint mondtam a fél ország droid
0=mszp
1=fidesz
de léteznek ám más számok is
pl
2=jobbik
3=lmp
stb stb
de tudom te már lefagytál a 2 es számnál is
"Nagyon jól csinálta a fidesz, hiszen nem volt programja. Mit hazudott?"
Az elmúlt 8 évvel ellentétesen dolgozik?
De egy személyes kedvencem:
Inkább ne akarták volna megvédeni.
Fideszes voltam én is.Arra számítottam,hogy ez az év a konszolidáció éve lesz,ahogy ígérték,de nem így lett.Sokan vagyunk így magyarok,hogy nem akarunk harcolni,nyomorogni...
Most a Jobbikra fogok szavazni,adok nekik is egy esélyt.Ha csak egy kicsi növekedést is tud provokálni áldozatok nélkül,én teljesen elkötelezem magam a jobbik irányt...
"Fideszes voltam én is.Arra számítottam,hogy ez az év a konszolidáció éve lesz,ahogy ígérték,de nem így lett."
Csak egyvalamit mondj meg nekem. Miért hittél? Mi az ami miatt hinni lehetett nekik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!