Van még aki hitelesnek tartja ezt a "Jobbik" féle agymosást?
Mivel semmivel sem másabbak mint az MSZP vagy a Fidesz,sőt ugyanúgy a vérünket vennék (elég a frissen kirobbant Szegedi botrányra gondolni,már a boltokon stb osztozkodnak),szerintem már nincs hitele ennek a horogkeresztes vickuckónak.
Szerintetek?
Hmm csak meg kellene csinálni azt a versenyt, h a Jobbik által kijelölt ciganytelepen gyalogoljanak át a nagy antijobbosok:)
Múltkor volt kint kérdés, csak jelentkező nem volt:))))
Vajon miért?
Kíváncsi vagyok Sz1ú vagy más bele merne e menni:)
11:12
"Kíváncsi vagyok Sz1ú vagy más bele merne e menni:)"
Igen! Több kérdés? (A Sz1ú rövid ú-al ==> Sz1u)
Jaja biztos vagyok, h egy Szabolcs utcát bevállalnál, de akkor írj privit hogy tudok kapcsolatba lépni veled.
Már most látom, h magyarázkodni fogsz, h ez a baj meg az:)
12:10
"írj privit hogy tudok kapcsolatba lépni veled."
Itt a közös üzenőfalon is nyugodtan megteheted!
"Jaja biztos vagyok, h egy Szabolcs utcát bevállalnál, de akkor írj privit hogy tudok kapcsolatba lépni veled.
Már most látom, h magyarázkodni fogsz, h ez a baj meg az:)"
Én is Szabolcsban élek, közel az ukrán határhoz. Igaz a cigánysággal óriási a probléma de amivel a Jobbik meg akarja "oldani" az elég valószínű hogy csak olaj lenne a tűzre.
12:10
"Már most látom, h magyarázkodni fogsz, h ez a baj meg az:)"
Abban természetesen igazad van, hogy csak azért nem fogok elmenni Békéscsabáról Szabolcsba, hogy Neked bizonyítsak bármit is. Ha ez Neked magyarázkodás, akkor Te nyertél...
Békés megyében is vannak kiváló helyek! :)
12:32
"Gondolom nincs kedved nyilvános helyen megadni a neved....."
Miért kell hozzá név??? Ide is írhatsz...
Adok tippeket (itt Békés megyében) a helyeket illetően:
Békés, Sarkad, Kétegyháza, Végegyháza, Doboz, Lökösháza, Kevermes...stb. Ezek legalább annyira "érdekes" helyek, mint a szabolcsiak.
13:14
A személyeskedést mellőzd, légyszi! Attól még nem lesz igazad.
"Ez úgy néz ki, h személyesen találkozunk az általam kijelölt helyen...."
Tessék???
Vazze' mondd meg Te, hogy hogy szeretnéd?
Az biztos, hogy én nem fogok a kedvedért elkocsikázni Szabolcsba. Ezért írtam az itteni példákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!