Léteznek olyan romák akik a Jobbikra voksolnának?
igen
szomszédomba lakik 34 éves éjsötét cigány férfi
ritka normális cigány=dolgozik, nem félrészegen üvölt nap mint nap, bömbölteti fél 1 kor a csipszi zenét stb
tényleg nagyon rendes fazon
vele beszélgettem pár hete és ő szégyenli magát azért amit a cigányok művelnek
ő is azt mondta hogy jót tenne 4 év jobbik és vagy észheztérnek a cigányok hogy ezt nem lehet csinálni vagy elmenekülnek
amúgy a cigányok őt is kinézik mert normálisan él/viselkedik
ma 15:36
Téged még nem bántalmaztak a zsidók vagy a cigányok?
Csak 1 %-kuk normális a többi nem.
Baloldali liberálisok mindig a nemzet ellen vannak.
Hajrá Jobbik.
21:42
"Téged még nem bántalmaztak a zsidók vagy a cigányok?"
Bármilyen hihetetlen számodra, de még nem bántott egyik "fajta" sem.
"Baloldali liberálisok mindig a nemzet ellen vannak."
???
Gondolom, Te küldted nekem a privát levelet is (beidézem ide, mert úgy látom csak sunnyogva mersz ilyeneket írni):
Az üzenet küldője: 11ZOLI1
Az üzenet címzettje: Sz1u
Az elküldés időpontja: ma 21:43
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Léteznek olyan romák akik a Jobbikra voksolnának?
"15:12 Ne haragudj, de ez mese habbal! Itt van mindjárt (ellen)példának a zsidóság: a zöme (min. 99%-ban) normális, beilleszkedett, nem lop, ill..."
Az üzenet szövege: "Te zsidó vagy?"
A válaszom: Tudtommal nem vagyok se zsidó, se cigány. Megesküdni nem mernék rá, mert még esetleg úgy járnék, mint Szegedi Csanád (akit -gondolom- korábban dicsőítettél, de mára már nem).
"Vagy egy baloldali liberális hazaáruló?"
Annyira vicces, hogy aki baloldali és neadj' Isten liberális, az már egyből hazaáruló! Ti fene nagy hazafiak!
"Az üzenet szövege: "Te zsidó vagy?" "
Már engem is lezsidózott párszor privátban (amikor még <covenant> néven nyomtam), nincsen egy választékos szókincse, és nem valami épületes vitapartner. Nem válaszoltam neki, buta emberekkel teljesen felesleges beszélgetni.
22:20
Helló <covenant>! Azt hittem, hogy végleg eltűntél a GYK-ról! Ezek szerint, csak anonimitásba vonultál...
22:41
"Nem szép dolog privát üzeneteket nyílt fórumon beidézni!"
Ha olyan a tartalma a privát üzenetnek, amely átlép egy bizonyos ingerküszöbértéket, akkor a legnagyobb nyugodtsággal teszem közkinccsé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!