Mikor szavaznál a Jobbikra?
Ez elsősorban azokhoz szól, akik esetleg valamilyen szinten szimpatizálnak a párttal, de nem tetszik nekik valami benne, és ezért inkább például a Fideszre szavaznak.
Min kellene változtatniuk, hogy többen támogassák őket?
Én sem értem, hogy hogy hihetnek az emberek még mindig a Fidesznek meg az MSZP-nek, mikor már volt lehetőségük bizonyítani, de a produktum elmaradt...
Amit műveltek/művelnek, annál már nem nagyon van lejjebb. Nem értem, miért félnek a Jobbiktól. Ha nem jó, leváltjuk őket is, ennyi.
Köszi a válaszokat!
Amúgy Vona pont hogy a mérsékeltebb részbe tartozik.
Köztudott, hogy van a Jobbiknak egy radikálisabb meg egy mérsékeltebb része, és állítólag pont Vona benne a mérleg közepén az egyensúly.
De amúgy most mit akarnál, hogy LMP-szerű legyen és melegiolimpiát rendezzenek meg támogassanak?
A jobbikot inkább a fiatalok preferálják , hogyha változtatna egyes pontokon akkor talán több szavazót gyűjthetne.Például a kissé homofób pontokat eltörölhetné.Hogy miért?Mert akár transzexuális akár leszbikus az illető akkor is magyar , adófizető , dolgozó állampolgár.A jobbik azt mondja hogy kiáll a magyar állampolgárokért.De nem mindegyikért?Természetesen a c osztályú állampolgárok egy más téma.
Ha a jobbik meg akarja nyerni a fiatalokat magának akkor nem szabad így szelektálnia.
A kollégáim között is van meleg ,leszbikus is sőt meleg orvost is ismerek.Ugyanúgy dolgoznak mint én és teszik a dolgukat.
a magyar nép birka!sok év kell még a változásokhoz!
addig marad a NARANCS...
Megvalósítható,elfogadható program kellene. Abbahagyni a zsidózást,cigányozást, a gyűlölködést.
Erre pedig nem képesek.
Jelenleg nincs egyetlen párt sem,akire szavazhatnék,de a Jobbikra soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!