Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor szavaznál a Jobbikra?

Mikor szavaznál a Jobbikra?

Figyelt kérdés

Ez elsősorban azokhoz szól, akik esetleg valamilyen szinten szimpatizálnak a párttal, de nem tetszik nekik valami benne, és ezért inkább például a Fideszre szavaznak.

Min kellene változtatniuk, hogy többen támogassák őket?

2012. máj. 5. 22:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
33%

Pl. szimpatikus minden ami szociális érzékre utal, ami emlékeztet arra, hogy itt egy önálló állam van..vagy ha nem akkor önállóságot érdemesebb létrehozni, mint bármilyen függést.

..de nem szimpatikus a keresztény egyházi irány..ez az irány már bizonyíthatott volna, de még hányszor, lejárt lemez, csak nem hagyják lejárni..

Ősmagyarság, gyökerek ugyan már...senki sem él ma, aki mondjuk 1900 előtt született volna.

Jelképek, szobrok, jajj :) szót se érdemel.

Ez kb. olyan, mintha erőtlen, de hisztis és tehetetlen öreg emberek akarnának életet lehelni a nemzetbe; halott gondolatok rögeszmés ismételgetésével nem fog sikerülni.

Ez egy kedvencem: "értékrend alapú". milyen jó!

Csak mindegyik párt érték alapú ám (mert van szépen saját értékrendje), úgyhogy ezzel semmi sincs elintézve.

Szabadság! Milyen szép..a gondolat vége: ezt úgy értjük, hogy jogkövető (amit persze majd "mi!" megmondunk, hogy mi legyen) ennyit a szabadságról..

"Istentől vezérelve"..naneee Kit akarnak ezzel etetni?

Halott gondolatok, harag, gyűlölet keltés, központosított uralmi rend.

Ezzel nem vállnak szimpatikussá. Nem szavaznék rájuk.

Úgyhogy ezeken.

Más szempontból, ha te így teszed fel a kérdést, ahogy az rendben van, bizonyára őszinte és kész.

De egy párt így tegye fel a kérdést: Mit tehetnék értetek? és nem fordítva.

2012. máj. 6. 09:59
 12/18 Valaki0702 ***** válasza:
51%
2018-ban mert majd akkor szavazhatok először :)
2012. máj. 6. 15:12
 13/18 anonim ***** válasza:
17%
Ha deportálnák azokat az embereket (magyart kisebbségit egyaránt),akik nem hajlandók adót fizetni,kötelességről némán hallgatnak, viszont a jogaikról képesek órákat pofázni.
2012. máj. 6. 16:00
 14/18 anonim ***** válasza:
60%
Ha azt kérem, hogy ne zsidozzanak, ciganyozanak, viselkedjenek normálisan, akkor az már mindjárt egy Öko szerű pártot eredményez melegolimpiaval? Csak én nem látom az összefüggést, vagy a kérdező tényleg hülye?
2012. máj. 6. 17:04
 15/18 anonim ***** válasza:
25%

„Abbahagyni a zsidózást,cigányozást, a gyűlölködést.

Erre pedig nem képesek.”

Ahhoz a másik oldalon abba kéne hagyni a magyarozást, ők meg erre nem képesek.

2012. máj. 6. 19:17
 16/18 anonim ***** válasza:
73%
Hmm, én még magyarozást nem hallottam, főleg nem zsidók részéről.
2012. máj. 6. 19:22
 17/18 anonim válasza:
0%

akkor szavaznék rájuk, ha nem az szdsz utódja lennének

de mivel azok inkább feloszlatnám azt a vicces csürhét

2012. máj. 6. 23:12
 18/18 anonim ***** válasza:
39%

„Hmm, én még magyarozást nem hallottam, főleg nem zsidók részéről.”

Rendben, akkor én sem hallottam zsidózást.

2012. máj. 7. 00:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!