Tényleg beletörődött a magyar közvélemény a tartósan berendezkedő Orbán-rendszerbe?
Figyelt kérdés
Én így látom, és az alábbi cikk szerint TGM is. Vannak viszont olyan ismerőseim, akik szerint itt óriási indulatok vannak, és majd leváltják vagy elkergetik Orbánt. Én ennek semmi jelét nem látom. Morgás, zúgolódás az van mindenhol, de én ezt is a beletörődés jeleként értékelem, mert cselekvéssé, de még csak gondolkodássá se áll össze az elégedetlenség. Erről kérnék véleményt.
2012. aug. 17. 21:34
21/21 anonim válasza:
Az utolsó szólónak, minden felvetését meg lehet cáfolni. Félre érti az egész politikát! Nem direkt van koze, hanem közvetetten! És ez a lényege, hogy már az is, hogy a mindent ellenző politika vitte bele a kormányzó pártot, szinte belekényszerítve, kompromisszumos döntésekbe, ami nem mindig a legjobb volt. De az Orbánnak nem is kedvezett volna, ha simán mentek volna a dolgok. Könnyebb volt "betenni". Most megcsinálja azokat, csak már sokkal nagyobb szenvedést okozva, ami ellen ellenzékben, még a TV-t is képes volt felgyújtatni, tüntetést tüntetésre szervezni. Kedves Válaszoló! Kéne a "sorok között is olvasni", és nem csak a felszínt nézni, hanem az ok, okozatára is odafigyelni!Úgy érzem, a kérdező, sokkal tisztábban látja a helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!