Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg beletörődött a magyar...

Tényleg beletörődött a magyar közvélemény a tartósan berendezkedő Orbán-rendszerbe?

Figyelt kérdés

Én így látom, és az alábbi cikk szerint TGM is. Vannak viszont olyan ismerőseim, akik szerint itt óriási indulatok vannak, és majd leváltják vagy elkergetik Orbánt. Én ennek semmi jelét nem látom. Morgás, zúgolódás az van mindenhol, de én ezt is a beletörődés jeleként értékelem, mert cselekvéssé, de még csak gondolkodássá se áll össze az elégedetlenség. Erről kérnék véleményt.

[link]

2012. aug. 17. 21:34
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Minden népnek olyan vezetője van, amilyet megérdemel.

a magyarokra jellemző, hogy csak morognak, zúgolódnak, panaszkodnak, de nem tesznek semmit.

Más országban már rég elkergették volna őket.

Túlmegy minden határon, amit ez a kormány megenged magának!!!

2012. aug. 17. 21:45
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Itt semmilyen szervezettség nincsen és így nehéz bármit is elindítani. A magyar bizony ilyen, mindenki háborog csak, hogy ilyen meg olyan, de ettől tovább nem jut. Bárhol körülöttünk már milyen zavargások vannak ilyen helyzetben, de mi nem! Mi elfogadjuk és tűrjük és fizetjük és éljük azt amit kínálnak nekünk. Persze ez meg élhetetlen. De ugye el lehet menni! El is mennek, megy már mindenki! Viszont azok akiket ugye még csak nevén sem lehet nevezni, mert megsértődnek rá ha magyar mondja, ha maguk nevezik úgy akkor azzal nincs gond... Szóval igen, az "értelmiség" rohamosan uralomra tör mindenhol. Költöznek be, már külföldről is jönnek vissza, ahol már nem bírják őket toloncolják vissza őket ide! Hova máshova?

Magyarország már csak névlegesen magyar...

2012. aug. 17. 21:54
 3/21 A kérdező kommentje:
Akkor Gyurcsány ellen miért voltak akkora zavargások? Orbán sokkal rosszabb, mégis Gyurcsány alatt sokkal nagyobb indulatok voltak, most meg csak pusmogás van.
2012. aug. 17. 21:58
 4/21 anonim ***** válasza:
0%
Hát én személy szerint nem látom, hogy miben lennének antidemokratikusabbak mint az elődeik, ugyan úgy leválthatóak lesznek mint ahogy oda kerültek. Inkább az a röhej és egyenesen undorító, hogy a gyurcsány félék féltik a demokráciát és nevezik magukat demokratának. Had ne soroljam a bűneiket és a gazdasági csodájukat, erre épeszű ember még emlékszik.
2012. aug. 17. 22:42
 5/21 anonim ***** válasza:
76%

"Vannak viszont olyan ismerőseim, akik szerint itt óriási indulatok vannak, és majd leváltják vagy elkergetik Orbánt"

HAHAHAHAHA Ilyen sose fog történni!Annál birkább nép a magyar!Ha mégis megtörténne akkor fizetek itt mindenkinek egy luxusk*rvát :D

2012. aug. 17. 22:47
 6/21 A kérdező kommentje:
Tényleg leválthatók? A 12 évre kinevezett Szalai Annamária leváltható? A 12 évre, vagy sikertelen kétharmados szavazás esetén élethosszig kinevezett Polt Péter vagy Handó Tünde szerinted leváltható? És Orbán addig farigcsálja a választójogot, amíg abból csak az jön ki, hogy egy F-fel kezdődő és IDESZ-re végződő párt győzhet. Te tényleg nem veszed észre ezeket a dolgokat?
2012. aug. 17. 22:48
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Ennek egyik oka, hogy 2 éve a szavazók nagy része fideszes volt, most saját magukkal nehezen fordulnak szembe, illetve ennek idő kell. Másrészt nincs szervezettség, mint annak idején a Fidesz kisbuszokkal hozta a tüntetőket és a fizetett kifütyülőket.
2012. aug. 17. 23:18
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
lazán leváltahtó. hogy milyen módszerekkel? elképzelhető hogy törvénytelen, pl gyilkosság, de leváltható!
2012. aug. 17. 23:22
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Találós kérdés:

a Gy. ideje alatt miért volt annyi vasutas- és pedagógussztrájk? És most miért nincs, holott semmivel sem jobbak a körülményeik?

Ugye értitek.... Messze elért a fityesz keze...

2012. aug. 18. 00:23
 10/21 A kérdező kommentje:
#9: Tényleg, már sztrájkok sincsenek. Hát én ezt se annyira értem, bár az is lehet mögötte, hogy a fideszes sztrájktörvény ellehetetlenítette a legális sztrájkokat.
2012. aug. 18. 07:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!