Titeket nem idegesít hogy Orbán és Matolcsy harcát a világgal mi szívjuk meg?
Engem inkább az idegesít hogy az elmúlt 22 évben nem harcoltunk 1 percet sem és idáig jutottunk.
Ha ma meg az érdekeinket csak egy hangyányit akarjuk érvényesíteni a saját hazánkba már is megy a racsitás meg a bünti. Talán ha 1990 óta a magyar érdekek lennének az elsők a nyugatiakkal szemben Magyarországon akkor ez nem is lenne "szabadságharc" csak hétköznapi érdekérvényesítés.
Lehetne sokkal rosszabb is.
Gyurcsány nagyon jól elmondta zártkörűen mi is történik a magyar politikai életben.
"Mi lenne, ha nem az egymás közötti faszkodás miatt veszítenénk el a népszerűségünket, hanem mert csinálunk nagy társadalmi ügyeket. És nem probléma, hogy elveszítjük akkor egy időre a társadalom, a támogatásunkat. Aztán majd visszaszerezzük. Mert majd megértik. És el lehet majd menni vidékre nyugodtan, hogy megcsináltuk, a hétszázát. Nem lett mindenkinek jobb? Igazuk van. De neki, meg neki, meg neki, meg kollégiumok épültek ebben a nyüves országban végre újra. Erről szól a politika. Nem arról, hogy melyikünkből lesz kerületi polgármester, mégis hány darab helyettese lesz. Fontos az is, tudom én, nem vagyok naiv. De nincs benn az ország első száz legfontosabb ügyébe. És mi döntjük el, hogy melyikkel foglalkozunk, mi. És az ország azt gondolom, hogy megérdemelné, meg mi magunk is, hogy ilyen dolgokat csináljunk."
"Az a személyes sztorim, hogy változtassuk meg ezt a kurv* országot, mert ki fogja megváltoztatni. Orbán Viktor fogja megváltoztatni a csapatával? Vagy C változat: nem történik semmi. El lehet még így egy darabig lébecolni. Persze, hogy bonyolult az egészségügynek a dolga. De hát amelyikünk bemegy egy egészségügyi intézménybe, tudja, hogy hazugságok sokaságára épül. Persze, hogy az oktatásban borzasztón nehéz bármihez hozzányúlni. De igen, azt látjuk, hogy nem egyenlően osztja a tudást széjjel. Valamelyikötök mondta, az mégis csak – talán az Arató Gergő – azért mégis csak a legnagyobb igazságtalanság, kérem szépen, hogy a magyar oktatási rendszer egyik oldalról a köztünk lévő társadalmi különbségeket fölerősíti, nem gyengíti, aztán meg szegregál is."
Ennek ellenére történt valami az MSZPben 2008ig?
Gondolom ezt így még sosem olvasták itt sokan, itt mindenki született politikai polihisztor meg hű de tájékozott abból a híres "igen-igen" nótából, pedig nagyon is fontos lenne, hogy ismerjük.
A Fidesz jelenleg a legjobb a nagyobb pártok közül. Nem lehet mindenféle "szakembert" összeállítani, mert ugyan ez a rendszer gyorsan kialakulna. Nem olvastátok Orwellt?
Kezdem ténylegesen nagyon unni ezt a sok buta kérdést. Baloldali (legalábbis szerintük ők baloldaliak...) ismerőseim révén rendszeresen értesülök mi a legmenőbb kormányellenes duma. Narancs szemüveg, unortodoxizmus, törpekirály... hogy-hogy ezek mindenhol ugyan azok mindenkinél?! Miért nincs egy önálló gondolat? Idejét nem tudom már mikor vitáztam valakivel akinek saját gondolatai voltak, és amikor elfogytak az érvek akkor nem jön a személyeskedéssel! Tényleg erről szól a politika? Tényleg erről kellene szólnia?
"Engem inkább az idegesít hogy az elmúlt 22 évben nem harcoltunk 1 percet sem és idáig jutottunk.
Ha ma meg az érdekeinket csak egy hangyányit akarjuk érvényesíteni a saját hazánkba már is megy a racsitás meg a bünti. Talán ha 1990 óta a magyar érdekek lennének az elsők a nyugatiakkal szemben Magyarországon akkor ez nem is lenne "szabadságharc" csak hétköznapi érdekérvényesítés."
Fogadd el, hogy ha megölöd az ellenfelet egy box meccs előtt az nem győzelem, és nem is számít legális érdekérvényesítésnek, csak, mert szerinted neked ahhoz jogod van.
Emlékszem vitáztam már veled, és ott is lefektettem, hogy svéd acélt nem lehet Magyarországon gyártani, csak azért, mert nem szeretjük azt, hogy a mi pénzünkön svéd munkások dolgoznak.
3/4. Jelenleg a Fidesz a lehető legrosszabb párt a rendszerváltás óta. Megszüntette a jogrendet,tönkre teszi az országot!
A kérdezőnek: idegesít,de nem tudok mit tenni ellene!
"Orbán Viktornak sikerült kiválasztani a sok értelmes jó közgazdász közül azt az egy hülyét akire a kutyám nem bíznám rá nemhogy egy Országot. "
Matolcsy volt 2002ben is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!