A jobbikosokat nem zavarják ezek a dolgok? Nem paradox?
-Morvai Krisztina egykori lezbikusok jogaiért harcoló liberális jogvédő
- Vona "Zázrivecz" Gábor névváltoztatása
- Szegedi Csanád aki zsidó származású és zsidózott
- Egykori szoci Pörzse
- Egykori Mszmp-s Nyikos László
- Novák Előd Tomcat és Kuruc.info balhéi
- Zagyva és Ambrus Zoltán fegyverkereskedelme
Ez lenne a tiszta közélet alapja ?
"Petőfit azért nem vennék be mert szlovák volt."
Ezért Petőfitől legkevesebb egy arconköpést azért kapnál. Isten nyugosztalja szegényt.
,,Petőfit azért nem vennék be mert szlovák volt."
Akkor szerinted a pilisi, répáshutai, békéscsabai jobbikosok valószínűleg nem is léteznek...
,,Petőfit azért nem vennék be mert szlovák volt."
De mégis a magyar történelem része, mivel nem szlovák hanem tót volt szegénykém, amúgy meg, miért szerinted nincsen a Jobbiknak például Székelyföldi tagja? Én nem tudok róla, de szinte biztos vagyok benne.
Petőfiben egy csepp magyar vér nem volt, ilyen elvben nem vették volna be soha.
Nyikos meg mszmp-s volt és nem mszp, ráadásul az adóhivatalnál fővezető. Nekem ebből az jön le hogy csőkommunista volt (és még az), ami nem fér össze a Jobbik nézeteivel. Főleg hogy Nyikost akarják pénzügyminiszternek.
,,Petőfiben egy csepp magyar vér nem volt, ilyen elvben nem vették volna be soha."
Mint fentebb írtam (és intelligens módon le is pontozták) ma is vannak a Jobbiknak békési, bakonyi, pilisi szlovák, bihari román, stb. származású képviselői. A ,,magyarkodók" származásának firtatása pont a balliberális oldal embereire jellemző, lásd pl. az örökzöld ,,senki sem mondhatja magát magyarnak, mert a honfoglalás óta rengeteget keveredtünk" című demagóg szöveget, amit valahogy mindig pont azoktól hallok, akik elvileg a rasszizmus, faji alapú kirekesztés, stb. ellen küzdenek.
Egy nemzethez tartozás, politikai nézet, országhoz kötődés, stb. MINDIG elhatározás és egyéni döntés kérdése, nem pedig származásé.
"Jobbiknak például Székelyföldi tagja? "
Van, csak őket divat szeretni.
" És természetesen a Jobbikra szavazok :)"
Remélem akkor legalább Magyarországon élsz.
Ezért most biztos lepontoztok.
Engem az zavar, hogy még akadnak milliók, akik pártoktól várják sorsuk jobbra fordulását.
Tök mindegy, milyen párt, álljon akár szentekből, a saját gondjaimat csak magam oldhatom meg.
Politikust elvből nem védek, az a dolga, hogy saját magát tisztázza.
Nem ismerem el ezt a közjogi rendszert és nem legitimálom a szavazatommal. Hála Istennek egyre többen vagyunk.
Divide et impera jegyében nyugodtan pártoskodjatok és várjátok a sült galambot a kedvenc pártotoktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!