Ha újra lehetne, hogyan szavaznál az EU csatlakozásra?
Speciel én azért, mert amikor nem voltunk az EU tagja, jobb volt a gazdasági helyzet, kevesebb volt a munkanélküli, arányaiban véve nagyobb volt a bérezés, jobb volt az egészségügyi helyzet, nagyobb volt a közbiztonság, átláthatóbb volt az oktatási rendszer.
Pusztán ezért.
"Speciel én azért, mert amikor nem voltunk az EU tagja, jobb volt a gazdasági helyzet, kevesebb volt a munkanélküli, arányaiban véve nagyobb volt a bérezés, jobb volt az egészségügyi helyzet, nagyobb volt a közbiztonság, átláthatóbb volt az oktatási rendszer. "
Gondolom a süllyedéshez a korábbi/jelenlegi vezetőséghez semmi köze sincs. Minden a zunió hibája aki a perifériát kiszipolyozza,bár a többi periféria tag ország köszöni szépen jól van sőt egyre jobban. Még továbbra is biztosak vagytok benne hogy minden kizárólag a csúnya EU hibája senki másé?
Ja és én ismét igennel szavaznék.
""Ja és én ismét igennel szavaznék.""
Látod te is kiszolgáltatnád (ujbol) az országot idegen hatalmaknak, nem volt elég az orosz elnyomás!
Bárcsak egyszer nem független ország lennénk és nem csatlakoznánk semmilyen szervezethez sem!
A magunk "útját" járhatnánk és nem külfőldi hatalmak érdekei szerint kellene az országnak mindenáron megfelelni mint ahogy most is a demotratikusnak nem nevezhető európai uniónak!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!