Te mire szavaznál hol legyen az olimpia? Tokió, Madrid vagy Isztambul?
Te hol szeretnéd hogy legyen és szerinted végül hol lesz?
Köszi a válaszokat! :)
"Peking-az kina Tokio meg Japanba van attol hogy majdnem egy kontinensen vannak (japan egy szigeten) meg teljesen mas a kulturajuk..."
Ha ezt nem mondod, hülyén halok meg. Természetesen nem ugyanaz a két ország, de egy kontinenshez tartoznak. Akkor Anglia sem Európához tartozik, mert sziget???? A tektonikus lemezek alapján Ázsiához tartozik, ha tetszik, ha nem. Azt sem mondtam sehol, hogy ugyanaz a kultúrájuk, de nagyobb a hasonlóság, mint Peking és Isztambul között.
"Peking-az kina Tokio meg Japanba van attol hogy majdnem egy kontinensen vannak (japan egy szigeten) meg teljesen mas a kulturajuk..."
Leülhetsz, 1-es...
Egyébként én is Isztambulra szavazok.
Madrid. Azért mert közel van így nem kell éjszaka nézni a közvetítéseket, illetve nekem a Barcelona olimpia volt a kedvencem, nagyon emlékezetes volt (és sikeres).
Ráadásul most tanulok spanyolul, szóval most egyértelműen Spnyolország a favorit :-)
Köszi a válaszokat! :)
Aki még nem írt írhat, kíváncsi vagyok kinek melyik tetszene jobban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!