Nem, már holdkóros vagyok tőle, hogy a híradót is telepakolják reklámokkal.(Kéne egy DTV-s AdBlock :DD) Ha ritkán bekapcsolom, spektrum (on the spot) vagy discoveryt nézek. Régebben NGC-re is bele-belenéztem, de mióta napi 25 órában a nácikkal vannak elfoglalva, abba is beleuntam.
Jó nekem a Internet, meg a szabad levegő.
Bizonyos szintet sajnálnám meg nem is . Mert mindkettő tele van rengeteg szeméttel de van olyan sorozat amit szeretek . Igazából egy van az az NCIS tudom hogy van az AXN is de ott valahogy nem szeretem nézni . De viszont lehet hogy jobb lenne ha megszüntetnék őket mert akkor nem lenne ennyi baromság . Itt értem a különböző " tehetség kutatókat " ( ahol szerintem rengeteg idióta van ) , valóvilágot és még a sok hülye sorozatokat .
anti globalista
Én nem értek veled egyet mert most rosszabb lett az F1 . Mivel nagy barmok most a közvetítők . Például rengeteg hülyeséget mondanak ami nem is úgy van . De talán bele jönnek majd és értenek majd hozzá valamennyit .
Érdekes módon a GYK párszázezres lélekszámú felhasználói közül senki sem néz TV-t... Höhö, hogyisne. Igazából a helyzet az, hogy ma az a menő, ha szidhatjuk a médiát. Az amerikaiak miért nem akarják beszüntetni a CNN-t vagy az FCC-t? Vagy a britek a BBC-t? Ugyanolyan mocsok csatornák mint nálunk az RTL és a TV2. Nem tetszik, akkor kapcsolj el, kapcsold ki, vedd le a hangot, szúrd ki a szemed hogy ne lásd... Vannak opciók, tessék választani.
Nem tudom, hogy sajnálnám-e. A Barátok Köztöt kedvelem (lehet lefelé pontozni), és azokon az őrült celebeken is elég jókat nevetek néha (most már átcsaphat minuszba is a lepontozás). A ValóVilágot, Megasztárt és társait már nem nézem, mert azok tényleg szemét műsorok, mint ahogy ez a "parasztok keresnek k*rvákat" is.
Mellesleg most az RTL Klub szimpátiája nőtt egyet a szemembe, az új médiatörvény elfogadása miatt (reklám hangereje kisebb/egyenlő a műsorokéval). Ők legalább megcsinálták. A CoolTV-n meg nagyba néztem a herripottert full hangerőn (máshogy nem hallod), aztán mikor elérkezett a reklám ideje, majdnem felrobbant a tévé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!