Támogatnád azt, hogy 2011-től a csp-t megszüntetnék?
Nem támogatnám.
"2 gyerek megszülése után terméketlenné kell tenni az anyát"
Ez mire lenne jó?
Nem. Nehogy már rákényszerítsék a gyerekekre, hogy azt a moslékot egyék, amit a menzákon adnak. Egyszer írattak be a szüleim, nem bírtam megenni, ami ott volt. Kődarabka, hajszálak, szövetszálak meg még ki tudja, mi minden. Én biztos, hogy főzni fogok a gyerekemnek és megoldomn, hogy otthon egyen, normális, egészséges kaját. Akkor így elesnék minden támogatástól?
Biztos valami étteremvezető keze van a dologban... :D:D
"Ez mire lenne jó?"
Arra, hogy
1. A családnak elég pénze maradjon arra, hogy 2 gyereket sikeres emberré nevelhessenek, ne kelljen több gyereket rosszabb körülmények között nevelni, és a népesség se csökkenjen.
2. Ne legyenek olyanok, akik csak azért csinálnak 1 rakás gyereket, hogy sok támogatást kapjanak.
"Jó, de nem gondoltál még rá, hogy a megengedett maximális 2 gyerek esetén a lakosság igenis csökken?"
1 gyerek - csökkenő népesség
2 gyerek - állandó népesség
3 gyerek - növekvő népesség
Mivel a legtöbb ember általában több gyereket akar, mint 1, ezért a "2 gyerek" lehetőséget fogják választani.
Szerintem az ilyen dolgokat nem tiltani és engedélyezni kellene, hanem úgy változtatni meg az emberek gondolkodását és a kultúrát, hogy ne tűnjön fel nekik, hogy befolyásolni akarjuk őket.
Most is csinálnak ilyet jópár dologban, főleg a média, de a jelenlegi agymosás csupán olyan célokat szolgál, hogy növeljék a vásárlóerőt és a konzumidióták számát.
A manipulációt lehetne jó célból is felhasználni, kontrollált keretek között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!