Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Matolcsy jól végzi a dolgát?

Matolcsy jól végzi a dolgát?

Figyelt kérdés

Szerintem jól.

Jó intézkedései és ötletei vannak, ennek hála, fel fog elenkulni a gazdaság. Magyarország megmentője ő és Orbán lesz.

2012. aug. 4. 14:58
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem csinálja jól, de Orbánnak megfelel, mert engedelmes. Amúgy szerintem ebben a helyzetben senki sem tudná jól csinálni, mert nincs olyan, hogy jó út. Mo.-nál a gazdaság alapjaival van a baj. Teljesen a külföldtől függünk, nincsenek nagy magyar kézben levő vállalataink, amelyek képesek akár saját fejlesztéseket gyártani. Meg kell nézni a cseheket, szlovénokat, ők elméletileg jobbak, de mégsem találják a válságra a gyógyírt.
2012. aug. 4. 20:16
 22/25 anonim ***** válasza:
86%

Persze jól végzi a gégetisztogatást Viktor szebbik felén keresztül ,és ennyi neki elég is .

Hogy az unortodox módszerei ránk illetve gazdaságra rosszul hatnak az csak a ballibsi vörös posztó miatt látjuk. Mint tudjuk a vörös a megszokott ,logikus gondolkodást segíti elő ami az unortodixia legnagyobb ellensége.

2012. aug. 4. 21:10
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Igen nagyon felélénkül ám a gazdaság a folyamatos megszorításoktól, te sem vagy egy közgazdász zseni, de nem kell ehhez zseninek lenni, elég egy csöpp józan ész..szerintem azért írtad ki a kérdést hogy megkapjad hogy igen egy vödör sz*r ha pedig komolyan gondoltad amit írtál vannak gondok.
2012. aug. 5. 20:12
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jól végzi a dolgát a gazdagabbak még gazdagabbak lettek az átlag vagy az alatt keresőktől pedig még jól el is vett és mindezt unortodox módon .

A kieső adóbevételt egy csomó új szintén unortodox adóval szedi vissza a kis keresetűektől is pl 27% ÁFA, chipsadó, ha valami édes akkor azért ha sós ,akkor azért a lényeg, hogy fizessünk és már ki tudja felsorolni hány féle új adót vezetett be...

2012. aug. 14. 18:55
 25/25 anonim ***** válasza:
46%

Szerintem is jól. Az elnyomáshoz, kizsákmányoláshoz, sikkasztáshoz, össze-vissza hazudozáshoz remekül ért, akárcsak Orsós Viktor és a sleppje! Követendő példák!!!

Hogy miért nem irtják már ki ezt a nyomorék politikusgárdát a francba minigunnal, az rejtély...

2012. okt. 19. 16:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!