Csak véletlen, hogy Matolcsy arra pontosan az időre megy nyaralni amíg az IMF itt lesz?
Minek maradna itthon ?
A Matival nem ül az IMF egy asztalhoz le .
Én úgy tudom hogy az IMF nek lett herótja Matolcsitól a múltkor amikor felálltak a tárgyaló asztaltól és elhagyták az Országot, Mert Matolcsi csak a saját hülyeségét szajkózta meg azt amit Orbán megadott neki, ezeket meg hogy hogy nem az IMF küldöttség nem tekintette tárgyalási alapnak.
Mint tudható azóta Orbán meg hunnyázkodott lecserélte a tárgyaló asztaltól Matolcsit és felfüggeszteni látszik a bukott szabadságharcát.
De ne kiabáljuk el mert még akármi is lehet ebből a tárgyalásból.
"Az egész parlament is véletlenül akkor megy el."
Nem akkor mennek el. Csak a nyári ülésszünet kezdődik. Sok politikus augusztusban megy el. De azért nagyon furcsa, hogy Matolcsy pont az IMF érkezésének napján kezdi meg a szabadságát és a tárgyalás végén fejezi be.
"De ne kiabáljuk el mert még akármi is lehet ebből a tárgyalásból."
Lehet még végül mi adunk hitelt az IMF-nek. xD
Orbán tényleg azt mondta rádióban, hogy bármikor "beeshet az ajtón az IMF", hogy "szaglásszon"? Nem hallottam, de tegnap szétröhögtem magam, amikor Róna Péter idézte.
Kb a video 1/6-ánál van ez a rész :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!