Ha Matolcsy György meztelenre vetkőzne a parlamentben akoor ti a FIDESZRE szavaznátok?
nincs olyan alkoholos befolyásoltság hogy erre a népgyötrő pártra szavazzak
1 kivétel van ha mentelmi jogot + lőfegyvert és hozzá való lőszert is kapok mert akkor mindre odaraknám a "voksom"
Nem szavaznék a Fideszre - és nem azért, mert hűűűű arra aztán sohase, hanem azért nem, mert amit jelenleg is csinálnak, szerintem rontja az ország gazdasági lehetőségeit, a piacképességét, a gazdaság működését.
Ha pedig Matolcsy meztelenre vetkőzne, akkor senkire nem tudnék soha többé többé szavazni, mert egyszerűen megfulladnék a röhögéstől.
Pedro
Én meg majdnem egy órája a logikát keresem a két cselekvés között, de egyszerűen nem találok benne semmit.
Azért mert egy politikus levetkőzik (Miért? Minek?) az miben, hogyan, miért befolyásolná az én szavazatomat??
Nem értem, na. Hogyan merült ez fel benned? Vagy ez valami FIDESZ-szavazó gyalázás akart lenne, csak az "is" szó helyett "ti" szócskát írtál? Más elképzelésem egyszerűen nincs.
Felőlem vetkőzhetne meztelenre, nagyobb majmot úgysem tudna magából csinálni.
Nem szavaznék rájuk akkor sem, ha csatlakozná hozzá Orbán, Lázár, Szíjjártó, Kövér, Varga...stb (ill. az egész bagázs).
Hát kellemetlen dolog lenne megtapasztalnom ,hogy milyen ha hányok és röhögök egyszerre.
És nem szavaznék ezért rájuk,de szerintem az intenzívről máshova se nagyon lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!