Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy is van ez a magyar...

Hogy is van ez a magyar tündérmese?

Figyelt kérdés

Elnézést kérek azoktól, akiket már untat a téma, de nekem Matolcsy minden megszólalása egy élmény. Most a CNN-ben többek között a következőket mondta:

- Magyarországon vége a válságnak;

- Jövőre jön a robusztus növekedés;

- A magyar tündérmese és a magyar példa egy éven belül sikeres lesz.

Mit lehet ehhez hozzátenni?

[link]

2012. jún. 7. 22:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A sok hülye akik elmennek szavazni ugyanarra a korrupt pártra ezt úgyis elhiszik azért mesél ilyen történeteket matolcsy...Hihetetlen hogy ezt sokan be is veszik
2012. jún. 7. 22:51
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

De nézzétek meg az interjút, nagyon égő..

[link]

2012. jún. 7. 23:12
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Még szerencse, hogy a derék modern mérnökeink ilyen masszív plafonokat terveznek.
2012. jún. 7. 23:25
 4/4 A kérdező kommentje:
2-es: Hát megnéztem. Nem kellett volna... Tényleg szégyellni kell magam, hogy magyar vagyok. És nem először, mert én még láttam Gyurcsány magyarázkodó interjúját is a CNN-ben az öszödi beszéd után. (Nem tudom, látható-e még valahol.) Na de visszatérve Matolcsyra. Mindent alulmúl. Én is nézek néha nemzetközi hírtévéket. Ennek alapján mondom, hogy bármelyik lenézett, elmaradott országa a világnak Ugandától Tádzsikisztánig ennél összehasonlíthatatlanul nívósabb arcokat tud kiállítani. Ez az egész félelmetes és zavarba ejtő. Matolcsy úgy viselkedett, mint egy hülyegyerek, akit vizsgáztatnak, és azt hiszi szegény, hogy ő jár túl a tanár eszén. És a vizsgáztató (Richard) tényleg hülyét csinált belőle. Meglehet a véleménye erről és rólunk a világ közönségének.
2012. jún. 8. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!