Orbán kedvencei. és pintér "két hét alatt rend lett" . Kiváncsi vagyok. Arről mit gondoltok?
2012. aug. 3. 14:48
1/8 anonim válasza:
A saját bőrömön tapasztaltam a 2hét alatt rendet teszünk végeredményét.A magyar ember továbbra is magára van utalva,habár a Gárda olykor-olykor elismerem jól jön.De jobb avagy szélsőjobb az ország lejáratásában egyek.
2/8 anonim válasza:
Hatalmas rend lett, semmi sem változott igazából.
3/8 A kérdező kommentje:
Most sem ártana ha kimenne oda valami csoport rendet tenni.. :/
2012. aug. 3. 14:58
4/8 anonim válasza:
"Orbán kedvencei. és pintér "két hét alatt rend lett" . Kiváncsi vagyok. Arről mit gondoltok?"
Hát igen... Még mindig szabadon mászkálsz...
5/8 Dick Esmen válasza:
Két hét alatt olyan rend lett,hogy most rosszabb a helyzet mint az "emútnyolcévdeafideszestnembelszámitva" alatt.
6/8 A kérdező kommentje:
ma 15:19 - Na tudod mit neked te nemzetellenes hulladék..
2012. aug. 3. 15:54
7/8 anonim válasza:
"két hét alatt rend lett"
Ismét nyilvánvaló lett, hogy ahol Orbán és Pintér áll, onnan nem látszik semmi...
8/8 anonim válasza:
A korrektség jegyében a kérdezőtől, természetesen csak privátban, mivel bevállalni nem meri. Stílusra éppen olyan, mint azok, akiket annyira utál...
"Az üzenet témája: te cigány
Az üzenet szövege: Tudom mekkora egy féreg vagy te. "
Te értelemmentes ember! A Jobbik, mint párt, egész normális párt lehetne, ha nem ilyen IQ-betyár szavazói lennének. Komolyan mondom, hogy csak azért nem vállalnám be egy választáson a Jobbikot, mert akkor a hozzád hasonló értelmi szintű emberekkel azonosítanának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!