elvileg már vége,mer azt mondták két hét alatt rendet tesznek..
(meg is halt "balesetben" két rendőr..)
2010. aug. 27. 12:13
2/12 A kérdező kommentje:
Látod,én is erre gondoltam. Mi van a cigánybűnözéssel,a települési körzeti rendőrökkel,stb..?
2010. aug. 27. 12:18
3/12 anonim válasza:
csak a pofájuk nagy, nem céljuk a rendcsinálás
2010. aug. 27. 13:28
4/12 anonim válasza:
és hogy hallgat mindegyik...elöző kormánynál /nem őket védem/ kisebb dolgokért már hullottak a fejek...
2010. aug. 27. 14:39
5/12 anonim válasza:
Szerintem rend van.
2010. aug. 27. 15:38
6/12 anonim válasza:
Szerintük, mikor nem voltak kormányon, a rendőrség morális válságban volt, ezzel is kezhetnének valamit, bár ilyen belügyminiszterrel, akinek a neve felmerült maffiaügyek kapcsán, nem tudom mit és hol akarnak renbe tenni!
2010. aug. 27. 16:24
7/12 anonim válasza:
Milyen "rendrakás"? Ez csak kampányszöveg volt, semmi más, az viszont teljesen igaz, ahogyan előttem is írátk, hogy az előzőkormánynál a fejek hullottak volna...
2010. aug. 27. 19:16
8/12 anonim válasza:
A rendrakásnak már vége.
Ez azt takarja Magyar.o-n hogy le kell tagadni a bűnözés minden formáját.
Itt főleg a cigánybűnözést ill cigány maffiát értem.
2010. aug. 29. 17:38
9/12 bp1985 válasza:
Bocsánat, miért halt meg a 2 rendőrböl 1? Mert homoszexuális volt, és lelőtte a volt élettársa. Az magánügy. Amúgy ti komolyan azt hiszitek, hogy ez úgy néz ki, hogy megszűnnek a bűnözések, pikk pakk minden bűnöző börtönbe kerül, elfelejtik a bíróságot, stb?
2010. szept. 8. 14:49
10/12 bumbi02 válasza:
Bocsánat, miért halt meg a 2 rendőrböl 1? Mert homoszexuális volt, és lelőtte a volt élettársa. Az magánügy. Amúgy ti komolyan azt hiszitek, hogy ez úgy néz ki, hogy megszűnnek a bűnözések, pikk pakk minden bűnöző börtönbe kerül, elfelejtik a bíróságot, stb?
nem értem a logikádat..az a tény hogy nem volt 2 hét alatt rend, hanem meg is halt má 2 rendőr.. most az hogy egy volt élettárs lötte-e le vagy csak elgázolta egy menekülö nem mind1? föleg az h homoszexuális volt-e vagy sem...
és mi nem is képzeltük h lehetséges 2 hét alatt pikkpakk felszámolni a bünözést.. csak nekünk ezt mondták... minek mondták akkor ezt?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!