Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Anne Frank naplója hamisítvány...

Anne Frank naplója hamisítvány? Vagy csak sci-fi?

Figyelt kérdés
Én elolvastam róla egy elemzést ahol tételesen felsorolja az ellentmondásokat.Utána magát a művet is elolvastam és arra jutottam, hogy valami tényleg nincs rendben vele.Ti mit gondoltok erről?
2009. júl. 18. 20:20
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Na az utolsó válaszoló válasza nagyon tetszett.Az a baj sok ember szarik rá hogy igazi-e a könyv vagy mi is van a holokamuval....
2009. júl. 19. 22:01
 12/27 A kérdező kommentje:

Hm érdekes hírt olvastam:

[link]

Leégtek az állítólagos Anne Frank barakkok.

2009. júl. 19. 22:53
 13/27 anonim ***** válasza:
71%
De ha hamisítvány akkor ez miben nyílvánul meg?
2009. júl. 20. 02:52
 14/27 anonim ***** válasza:
53%
Abban, hogy ha elolvasod és van egy kis eszed/logikád, egyből rájössz, hogy ez nem lehetséges. Bár én még csak egy kis "ízelítőt" olvastam belőle, de annyi pontosan elég volt.
2009. júl. 20. 11:58
 15/27 anonim ***** válasza:
62%
Mondjatok már konkrétumot h*lyék ahelyett hogy lepontozzátok az embert.
2009. júl. 21. 02:21
 16/27 anonim ***** válasza:
13%

Konkrétumot? Hát előszőr tájékozódj a lolokauszttal kapcsolatban és rájössz magadtól is. Itt egy kis segítség: [link]

"Gázkamra" faajtóval kulcslyukkal FTW! xD

2009. júl. 21. 18:50
 17/27 anonim válasza:
71%
21:40 kiváncsi lennék, hogyan beszélnél ha te,y vagy valamelyik családtagod ment volna keresztül azon,amin azok a zsidók..
2010. aug. 15. 23:50
 18/27 anonim válasza:
72%
nem lolokauszt hanem Holokauszt
2010. okt. 10. 13:43
 19/27 anonim ***** válasza:
13%

Jó tudom hogy kuruc.info-s dolog de aki utánajárt az nem!

Ha van időd és az igazságot akarod tudni akkor olvasd el ezt: [link]

2010. nov. 29. 15:12
 20/27 anonim ***** válasza:
68%

Kicsit régi a kérdés, de azért kíváncsi lennék, hogy aki olvasta, és elhiszi ezeket az érveket(kurucinfo), az olvasta-e a naplót, és írt-e valaha ő is naplót. Az igazi életben is számtalanszor vannak ellentmondások, csak benne élve nem vesszük észre.

A gázkamrára meg csak annyit, hogy azt ne mondjátok, hogy nem hallottatok még arról, hogy egy uszodából klórmérgezéssel szállítottak kórházba ennyi és ennyi embert. Vagy: szén-monoxid mérgezéssel szállítottak kórházba egy ötfős családot. Pedig se az uszoda, se a házad nincs hermetikusan lezárva. Olyan erősre pedig meg lehet csinálni egy faajtót, hogy még annyi ember se tudja kitolni, főleg, ha gyorsan elkábítják őket, és már nem is tudnak rendesen gondolkozni.

2012. máj. 14. 16:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!