Ti megszavaznátok egy szűrke hétköznapi, panel lakásban lévő embere? Ő legyen a miniszterelnök!
Én úgygondolom a mi országunkba mi diktáljunk és ne egy érdekcsoport, mely az emberek életét teszi tönkre.
Szerintem akik már évek óta ott vannak a parlamentbe mindenki megvan fertőzve és lobizik saját vagy baráti cégek beiktása érdekében egy projektbe.
A multik elérik őket, hogy minél többet építsenek és vigyék ki a tőkét hazánkból.
Én a dióhéjba annyit tennék.
A multiknál ahány üzletháza van mindegyikből a 20% Adót kérnék el a hasznukból. Annyit mondanék kell a hely vagy nem, ha nem leis út felis út!
Ha nem lesznek itt lennének a hazai termelők és inkább azok érvényesűljenek. Ha kell akkor meg az ország jól jár.
Ugyanezt tenném a Bankokal is.
A bűnözést úgy szoritanám vissza amit tett azt kapja vissza, nem lenne párdon!!! Tehát a halálbüntetést is visszaállítanám szemrebbenés nélkűl.
Budapesten a BKV-t átalakítanám, oly módon ahogy a TAXI szisztéma működési elvén működik.
Ha kell akkor minden olyan megyében ahol ugyanaz a problémával szembesűlnek! de továbbra is állami tulajdon lenne.
A dunapart és a tisza parton kialakítanék több kisebb aranymosó rendszereket.Természetesen tényhelyzetek feltárása után. Mert van benne arany.
STB.
:)
Esküszöm nektek, hogy ezt én már ezelőtt 3 évvel ezelőt gondoltam rá és sejtettem, hogy ezt a kártyát is kihasználják az érdekek.
Bár mi jól járunk majd vele Magyarok azt nem bánom.
Amíg Magyarországnak nincs szuverén pénzügye, bankrendszere, addig tök mindegy kik a kormánytagtok, akár mongoloidokat is odatehetnek.......
Látszik is, csak nézzétek meg milyen miniszterelnökeink voltak: haldoklómegalomániás, aztán olaj és pálinka hamisító maffiózó, majd pufajkás tömeggyilkos idióta, aki állandóan részegen járt be a Parlamentbe, és akkora ökörségeket hordott össze hullarészegen, napirend előtt, hogy az egész világ Magyarországon röhögött, aztán jött Orbán a dakota baromságaival, meg az ál-nemzeti dumáival, miközben Bokros elvtárs nyomdokait járta, aztán jött a D-209-es agyhalott, őt követte pszichopata hazudozó Ferkó, kétszer(!), majd a libatolvaj, utána megint az ál-nemzeti KISZ-titkár.........
Az is csoda, hogy még nem ment tönkre minden vállalkozás, hogy nem lettek az emberek százezrével öngyilkosok, vagy ha kicsit is önérzetesebbek és bátrabbak lennénk, akkor nem lóg a komplett gazdasági-politikai elit a lámpavason......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!