Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti megszavaznátok egy szűrke...

Ti megszavaznátok egy szűrke hétköznapi, panel lakásban lévő embere? Ő legyen a miniszterelnök!

Figyelt kérdés
Aki hazáját szereti, nincs priusza, Szakmunkásképzőt végzett, Dolgozott Multinál, Családos, nincs autója, minden embert egy kalap alá vesz mint állampolgár, józan parasztésszel gondolkozik mint ahogy régen egy parasztbácsi, semiyen politikai beállitotságú ami most a palettán van, egy olyan országot szeretne mely ő digtál azoknak akik beteszik ide a lábukat és nem fordítva. A munkahelyeket úgy növelné, hogy a gépi dolgokat ahól csak lehet háttérbe helyezné melyek most kiválltják az emberi erőt. STB.
2012. júl. 28. 09:46
1 2 3
 21/26 KJUsul ***** válasza:
A legjobban akkor akadok ki, mikor elkezdenek a munka alapú gazdaságról polémiázni azok, akiknek soha életükben, még egy állásuk sem volt, csak a parlamenti székekből álmodják a nem létező virtuális valóságot, és így hozzák a döntéseiket.....
2012. júl. 28. 11:28
 22/26 A kérdező kommentje:

Én úgygondolom a mi országunkba mi diktáljunk és ne egy érdekcsoport, mely az emberek életét teszi tönkre.

Szerintem akik már évek óta ott vannak a parlamentbe mindenki megvan fertőzve és lobizik saját vagy baráti cégek beiktása érdekében egy projektbe.

A multik elérik őket, hogy minél többet építsenek és vigyék ki a tőkét hazánkból.

Én a dióhéjba annyit tennék.

A multiknál ahány üzletháza van mindegyikből a 20% Adót kérnék el a hasznukból. Annyit mondanék kell a hely vagy nem, ha nem leis út felis út!

Ha nem lesznek itt lennének a hazai termelők és inkább azok érvényesűljenek. Ha kell akkor meg az ország jól jár.

Ugyanezt tenném a Bankokal is.

A bűnözést úgy szoritanám vissza amit tett azt kapja vissza, nem lenne párdon!!! Tehát a halálbüntetést is visszaállítanám szemrebbenés nélkűl.

Budapesten a BKV-t átalakítanám, oly módon ahogy a TAXI szisztéma működési elvén működik.

Ha kell akkor minden olyan megyében ahol ugyanaz a problémával szembesűlnek! de továbbra is állami tulajdon lenne.

A dunapart és a tisza parton kialakítanék több kisebb aranymosó rendszereket.Természetesen tényhelyzetek feltárása után. Mert van benne arany.

STB.

2012. júl. 28. 12:03
 23/26 A kérdező kommentje:

:)

Esküszöm nektek, hogy ezt én már ezelőtt 3 évvel ezelőt gondoltam rá és sejtettem, hogy ezt a kártyát is kihasználják az érdekek.

Bár mi jól járunk majd vele Magyarok azt nem bánom.

[link]

2012. júl. 28. 12:30
 24/26 anonim ***** válasza:
Nem. Ahhoz, hogy v.ki képes legyen vezetni, ahhoz először is olyan mentalitás kell, másodszor k*rvajó emberismeret, harmadrészt az, hogy ne báb legyen, negyedrészt meg, hogy legyen gazdaságilag is tájékozott.
2012. júl. 28. 23:38
 25/26 anonim ***** válasza:
nem. Főleg, ha ennyi esze lenne, mint neked. Rengeteg ostobaságot hordasz össze és fel sem fogod, még ha mondják se.
2012. júl. 29. 02:09
 26/26 KJUsul ***** válasza:

Amíg Magyarországnak nincs szuverén pénzügye, bankrendszere, addig tök mindegy kik a kormánytagtok, akár mongoloidokat is odatehetnek.......

Látszik is, csak nézzétek meg milyen miniszterelnökeink voltak: haldoklómegalomániás, aztán olaj és pálinka hamisító maffiózó, majd pufajkás tömeggyilkos idióta, aki állandóan részegen járt be a Parlamentbe, és akkora ökörségeket hordott össze hullarészegen, napirend előtt, hogy az egész világ Magyarországon röhögött, aztán jött Orbán a dakota baromságaival, meg az ál-nemzeti dumáival, miközben Bokros elvtárs nyomdokait járta, aztán jött a D-209-es agyhalott, őt követte pszichopata hazudozó Ferkó, kétszer(!), majd a libatolvaj, utána megint az ál-nemzeti KISZ-titkár.........

Az is csoda, hogy még nem ment tönkre minden vállalkozás, hogy nem lettek az emberek százezrével öngyilkosok, vagy ha kicsit is önérzetesebbek és bátrabbak lennénk, akkor nem lóg a komplett gazdasági-politikai elit a lámpavason......

2012. aug. 1. 08:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!