Ti megszavaznátok egy szűrke hétköznapi, panel lakásban lévő embere? Ő legyen a miniszterelnök!
Kalergi!
Akkor szavaznának szerintem megfontoltan, ha olyan ember kerűlne a pilótafűlke írányítói székébe aki olyan ami a kérdésben szerepel!
"gépi dolgokat ahól csak lehet háttérbe helyezné melyek most kiválltják az emberi erőt"
Ha most jól értem, akkor nem vagy tisztában a globalizáció, az ENSZ, az Európai Unió és a jelenlegi magyar problémákkal. Tök jó lenne, ha nem lennének gépek, és akkor tényleg mindenkinek lehet munkát adni. De a versenyképességünk nullára esik. Magyarország sikeresen le van építve ipari szempontból, mezőgazdaságban is kiszorítottak minket. Nincs magyar mobiltelefon, tévé, számítógép, már légitársaságunk sincs. Sorolhatnám mi nincs, de talán azt sorolom, hogy mi van: Sok adósság. Kézi erővel sokáig fogjuk még azt fizetni!
Érettségit ajánlok. Oké, nem kell magyar nyelv és irodalomból kitűnőnek lenni, de történelem 80% legyen meg!
"Az csak egy dolog hogy ő így szemmel láthatóan jó embernek látszik, de ha egyszer hatalmat kapna kitudja mi sülne ki belőle"
Igen ez is egy olyan mentalítás mely az évtizedek felgyorsúlt élet a mai világ politikája és pénzhajtás hozott ki az emberekből!
"A bizalomvesztés"
Pont ezaz a gyökér amit ki kell törölni az emberek gondolkodásából, mert így ha lépünk egyett előre ez a gondolkodás 2 húzz vissza!
A bizalmat az országba helyre kell állítani és azt úgy tudjuk csak szerintem, amit a kérdésbe is feltettem.
AZért mert szürke hétköznapi ember valaki attól még lehet jó stratéga, írányító és logikus gondolkodású, kinek az érdeke az, hogy elég legyen a napi hazai viszályból és tisztelje a másik ember akár egy tök idegen embert.
Csak mint páruzamként PÉLDAKÉNT húzzak egy dolgot.
Gondoljatok abba bele milyen a Magyar foci.
Ugye már ott is a pénz dominál, ki mennyit fizet az kerűl be a csapatokba vagy a szülő tudja oktatásra hordani.
De mivan azzal akinek erre nincs pénze de gyermeke egy labda zsonglőr, akár lehetne PZSKÁS 2. De amiatt mert nincs pénze, nincs központba nem kerűl be a csapatba.
A csapat meg tovább szenved, pedig lehetne rá lehetősége, hogy megtalálja azt a kis srácot, de nem teszi, egyébb okok miatt.
A kis srác meg elsűlyed a sűlyesztőbe.
Az esély meg elszál!
Tök jó lenne, ha nem lennének gépek, és akkor tényleg mindenkinek lehet munkát adni.
Igen jól írtad. Akkor lehet adni munkát mert egy ember helyett 3-at vagy 10-et fizetsz.
Egy mai gép árából több kis család 10 évíg élne normálisan.
Azt a gépet karbantartani, tankolni kell ami + felesleges pénzkidobás! Abból meg még + családok tudnának jobban élni.
Nézd a pozitív oldalát, Jobb levegő amúgy is azt mondják élj zőldebben. Hát akkor éljünk úgy. Ez úgy is elkerűlhetetlen lesz szerintem.
Akik eddig vezették az országot, mind egy szálig pártvezetők vagy a kölkeik. Hiába bukdácsolták végig az egyetemet, nem értenek semmihez.
Az az egy-kettő, amelyik értett is valamihez (Bajnai, Antall és Orbán - nem feltétlenül a gazdasághoz), erkölcsileg, emberileg olyan mélyen van/volt, hogy szinte mindegy, hogy ért/értett-e bármihez is.
Hazaárulók, pufajkás gyilkosok, KISZ KB-sok, tolvajok, maffiózók, ügynökök, TMB-k minden szinten, a bíróságokon, rendőrségen, minisztériumokban a takarítóktól az osztályvezetőig, a közhivatalokban dettó.
Ugyan kire lehetne rábízni a nagytakarítást? Mert anélkül itt nem lesz semmiféle fejlődés, de még stagnálás se!
Ezért a válaszom, igen. Miért ne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!