Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Európában éhezés vízionálható?

Európában éhezés vízionálható?

Figyelt kérdés

Nem vagyok politikai szakértő és nem is foglalkozok politikával, ezért kérlek magyarázd el hogyan kell ezt értelmezni.

Megcsapta a fülemet, az hogy Európában ahol 300 000 Ft a minimálbér ott 15 év múlva éhezni fognak és itt nem is lesz Euró, mert majd ott sem lesz.

A legjobb szándékkal mondom hogy ezt nem értem. Ez az értekezlet vagy konferencia megvan valahol teljes egészében ?

[link]

2012. júl. 27. 00:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem azt kell érteni alatta - persze így nem lett kijelentve - hogy a kereskedelem áthelyeződik keletre, annak minden vonatkozásával. Ahol pedig nincs kereskedelem ott nincs gazdasági növekedés sem és masszív elszegényedés van. Szerintem Németország pont jó "helyen" van, hiszen a keleti igényeket a ruszkikon keresztül teríteni tudja. Közép-Európa is jó helyzetben van a kereskedelmi útvonalak kontinensünkre kerülésével, bár Magyarország szokás szerint elbas-zarintja a lehetőséget.
2012. júl. 27. 07:07
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Minden szinten élelmiszertúltermelés van. Kvóták vannak, hogy ne lehessen többet termelni, ami csak megroppantaná a piacokat, pedig nincs szükség a mennyiségre. Éhezés kizárt.
2012. júl. 27. 11:27
 3/3 anonim ***** válasza:

Jelenleg az a legnagyobb problémája az új tagállamoknak, hogy élelmiszer túltermelés van, az EU-s piacon hirtelen megjelenő túlkínálat leviszi az árakat, és csődbe mennek a termelők. Ezért találták ki a kvótákat is.

Az EU-ban van néhány akkora mezőgazdasági nagyágyú, mint Olaszország és Spanyolország, hogy ha nem éri őket atomtámadás, nem hiszem, hogy Európa éléskamrája kiürülne.

2012. júl. 30. 00:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!