Mit szóltok az ''éhezők viadala'' (hunger games) cimű könyvhöz?
Figyelt kérdés
2012. júl. 18. 18:04
1/13 anonim válasza:
Én csak azt tudom, hogy nagy divat lett mostanában.
2/13 anonim válasza:
Az első kötet nagyon jó, aztán valahogy számomra romlik a hangulata és a harmadik rész végére már átmegy ilyen nyomott hangulatot árasztó, jólvanakkorpusztuljonelmindenki féle stílusba.
3/13 anonim válasza:
Szerintem a könyvek jól nyomon követik a főszereplő jellemváltozását a körülmények hatására. Igaz, hogy mostanában nagy divat lett, mert filmet csináltak belőle, ami nem igazán fogott meg, de a könyvek nagyon jók! :)
4/13 anonim válasza:
Én elkezdtem olvasni, de valahogy annyira nem kötött le. Jó, az is igaz hogy gépen olvastam, ott mindig lassabban haladok, valószínűleg azért is hagytam abba, mert nem volt az a "hú, ez életem legjobb könyve" érzésem, ami miatt megérte volna fárasztanom magam vele. Ha rendes könyvformátumban jut a kezembe, valószínű, hogy végigolvastam volna, mert a kádban mindig olvasok, oda tökéletes lett volna :)
5/13 A kérdező kommentje:
hu! Köszi a véleményeket! Ma kezdtem el a könyvet és már 100 oldat elolvastam ami nálam rekord! lol hát nekem valahogy nagyon bejön ez a könyv,a film kevésbé ..
2012. júl. 19. 17:17
6/13 anonim válasza:
Nekem az első nagyon tetszett, aztán amikor minden kedvencem meghalt, azt már valahogy nem bírtam. :S Nem baj, ha páran meghalnak, na de majdnem mindenki? O.o Ráadásul az írónő egy csomó érdekes részt el se mesélt. Az ötlet jó lett volna, de az írónő elb*szott mindent.
7/13 Everya válasza:
csatlakozom az előttem szólókhoz. Az első könyvet imádtam, le sem tudtam tenni, de végül egyre romlott a hangulata. Szerintem is sokkal többet kilehetett volna hozni belőle. De ettől függetlenül érdemes elolvasni.:)
8/13 anonim válasza:
Én csak a filmet láttam, és csalódás volt, ahhoz képest mennyit áradoztak róla.
9/13 anonim válasza:
Az első rész valóban jó, a 2-3 engem sem fogott meg. A második gyenge másolata az elsőnek, a harmadik meg simán unalmas. A filmet szerintem nagyon jól megcsinálták.
10/13 anonim válasza:
IMÁDTAM!
SPOILER!
Habár az utolsó része nekem elég..., hogy is mondjam? Persze, nem lehet mindnek happy end a vége, de ez egy kicsit túlzás volt... Elveszíteni mindenkit...
Olvasd el, megéri azért...
De ha osztályozni kellene:
Éhezők viadala 10/10
Futótűz 10/8
Kiválasztott 10/5
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!