Az atv-t miért nem zárják be?
Mégis mi nem igaz, amit Perge Ottó állít?
Nyílt levéltári adatokra hivatkozik.
Az atv cikke csupán azt közli, hogy ez a Gellért mit mondott a műsorukban.
Ez nem ferdítés, arra meg nincs bizonyítékod, hogy ténylegesen birtokában vannak azoknak az információknak, amiket szerinted elhallgatnak.
Minden a politika által "megfertőzött" média ferdít.
Ez alól nincs kivétel, de sajnos ha bármelyiket elkezdenék az ideológiája miatt bezárogatni, az a demokrácia agóniája lenne.
Elég visszás ez nekem. A demokrácia által szerzett jogaikat használják fel arra, hogy egyértelműen antidemokratikus módon lépjenek fel mások ellen. Attól, hogy nincs bizonyíték, még mindnyájan tudjuk, szándékolt volt az egyoldalú tájékoztatás. Tegyük a szívünkre a kezünket!
A kurucot persze ugyanerre hivatkozva be akarja záratni a "nemzeti" kormányunk, de ugyanolyan szélsőség ellen nem lép fel az ellentétes oldalon. Pedig az atv szervere minden bizonnyal Magyarországon van.
Miért, az ATV melyik műsora problémás? Laci bácsi konyája túl nemzetidegen? Esetleg a Tempó című autós műsor miatt ki nem állhatod őket? Netán az utazgatós vagy a mezőgazdasági sorozatuk nem tetszik?
Vagy csak olvastál valami marhaságot a világ politikailag legkorrektebb oldalán és ez alapján szerinted a megoldás a szólászabadság korlátozása és emberek elhallgattatása? Itt nem az a baj, hogy mit mond az ATV beszélgetős műsorában egy pasas meg nem az, hogy a Kuruc hogyan próbál uszítani meg provokálni, hanem hogy a XXI. században még mindig ilyen primitívek az emberek mint a kedves kérdező.
Drága Gyermekem!
Én a kettős mércére hívtam fel a figyelmet kérdésemmel.
"Az atv-t miért nem zárják be?"
Hogy legyen hol "arra bezzeg van pénz"-ezni percenként 240Ft+ÁFÁ-ért... Arra bezzeg van pénz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!