Szerintetek lehetséges, hogy Magyarországon a vonatközlekedés háttérbe fog szorulni a távolsági buszok javára?
-gyorsabb
Ez nem igaz főleg ha autópályán megy a busz.
-kevesebb a baleset
ez relatív mivel sokkal több buszjárat van ezért nagyobb az esélye ennek.
-kényelmesebb
hát... nem mindig ujjabb buszokon klíma is van.
-szabadabb , tudsz mászkálni
hát ha megyek valahova kibírom azt a 2-3órát hogy ne járkáljak..
-tudsz ételt , italt venni anélkül hogy megállna
3szoros áron van . így inkább veszek előtte... jah és azt csak intercityn tudsz...
-tudsz WC-re menni
kösz kihagyom mert elég gyatra állapotba van.
-tágasabb
ez igaz.
"Én azt nem tartom kényelmesnek, hogy esetenként gy teljes, tíz fős cigánycsaláddal kell megosztanom a fülkét, rosszabb esetben fülke sincs és egy kocsi egész utastere van tele velük."
Engem jobban zavar az amikor tele volt totálisan részeg hungarista tinikkel akik kiabáltak és Hitlert éltették egész úton. Büdösek, koszosak, mérhetetlenül buták voltak.
Mellesleg a vonat jobb választás, ha fővonalról beszélünk.
Fordítva van.A kormány azon van,hogy a Távolsági autóbusz közlekedést szorítsa háttérbe.Több próbálkozásuk volt,egy részük nem vált be.
Én sokáig utaztam vonattal és rendszeresen buszozom is.A buszokat mindig is előnyben részesítettem.Úgy gondolom,hogy a távolsági buszokra szükség van.A Máv-nak volt egy olyan ötlete,hogy a kissebb vonalakat bezárják,és ott buszokat indítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!