Liberalisták! Mi jó abban, amit képviseltek?
Több észérv és vélemény is elhangzott és a kérdező még mindig "sok szenvedést" ró a liberalizmus számlájára és "fertőnek" nevezi.
Ne is erőlködjetek... Hülyék mindenhol vannak, a fejetek tetejére is állhattok, írhattok több oldalas elemzést is és bizonyíthattok bárhogyan, bármilyen érvekkel, akkor sem fog megváltozni a kérdező véleménye....
Ez van, inkább ne süllyedjetek a szintjére, arról nem tehet senki, hogy ő a saját kis elképzeld világán kívül mást nem lát és eldöntötte, hogy a liberalizmus rossz dolog...
"Az is elég jellemző, hogy egymást felpontozzátok, engem meg le, magyarul el akartok hallgattatni. Mindezt a liberalizmus és a szólásszabadság jegyében természetesen."
Nem, szimplán csak marhaságokat linkelsz.
"Az is elég jellemző, hogy egymást felpontozzátok, engem meg le, magyarul el akartok hallgattatni. Mindezt a liberalizmus és a szólásszabadság jegyében természetesen."
Egyrészt hülyeségeket írsz, másrészt a "mi a jó abba, amit képviseltek?" kérdésre nem hasznos válasz azt taglalni mekkora fertő az egész.
Plusz igen, szólásszabadság, mert nem tiltjuk a kommentjeidet, csak értékeljük - vélemény szabadsága.
Pontosan erről van szó, hogy számotokra csak addig érték a szabadság, amíg a ti érdekeiteket szolgálja. Bárki, aki másképp gondolkodik, az ellen igyekeztek erőszakos módon, diktatórikusan fellépni. Ez nem szabadság, ez szabadosság.
A ti eszmétek önmaga cáfolata.
Ki lépett fel ellened?
Törölték a hozzászólásodat?
Kitiltottak az oldalról?
Amúgy pedig már bocs, de most mit is csinálsz?
Azokat akik nem értenek veled egyet vádolsz mindennel és szidalmazol. Érdekes...
Én csak jogos kritikát fogalmaztam meg.
Azért nem tiltottak ki, mert nem ti szerkesztitek a fórumot. Ha rajtatok múlna már nem írhatnék ide, most csak azokkal az eszközökkel éltek, amik rendelkezésetekre állnak.
"Pontosan erről van szó, hogy számotokra csak addig érték a szabadság, amíg a ti érdekeiteket szolgálja. Bárki, aki másképp gondolkodik, az ellen igyekeztek erőszakos módon, diktatórikusan fellépni. Ez nem szabadság, ez szabadosság.
A ti eszmétek önmaga cáfolata."
Erre nem tudok mást mondani: http://www.youtube.com/watch?v=EgY49RCnz-4
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!