Liberálisok. Gondolom erre is van magyarázat? De micsoda?
2012. júl. 21. 14:43
11/33 anonim válasza:
Horák Nóra gyilkosa magyar volt. Nacionalisták, meg tudnátok ezt magyarázni?
12/33 A kérdező kommentje:
Biztos,hogy nem a cigányok ölték meg Horák Nórit?Ez nem a kurocinforól származik.Érdemes a videó alatt a hozzászólásokat is megnézni,van köztük jó pár értelmes.
2012. júl. 21. 15:47
13/33 anonim válasza:
Nem vagyok liberális, de ezt a kérdést a fajvédőknek (cigány védőknek elsősorban) kellett volna feltenni.
14/33 anonim válasza:
utolsó: a cigány az nem egy faj
15/33 A kérdező kommentje:
Jogos.Mint ahogy nem is egy kisebbség,ugyan is a kisebbségben élőknek valahol a világon van egy országa.Így a helyes megnevezés,etnikum.
2012. júl. 21. 16:00
16/33 anonim válasza:
"utolsó: a cigány az nem egy faj"
Az olyan cigányokat, mint az a kettő a linkben, én nem párosítom az emberi fajjal.
17/33 Dick Esmen válasza:
Akkor a kurdok se kisebbség?Nekik sincs országuk.
18/33 anonim válasza:
"Biztos,hogy nem a cigányok ölték meg Horák Nórit?Ez nem a kurocinforól származik.Érdemes a videó alatt a hozzászólásokat is megnézni,van köztük jó pár értelmes. "
Nem Horák Nóri, hanem Nóra, ne degradáljuk le ilyen becézgetésekkel a dolgot. A gyilkosának pedig vörös szakálla és FEHÉR bőre volt. Ez pedig számos médium írta nem pedig noname kommentelők valami videócska alatt.
19/33 anonim válasza:
20/33 anonim válasza:
Az a problémám nekem is, hogy egyik erőszakos bűncselekménynek sincsen köze ahhoz, hogy milyen rasszhoz tartozik az elkövető. Ha valaki bűnözőnek szocializálódik, akkor bűnöző lesz függetlenül attól, hogy valamilyen kisebbséghez tartozik e vagy sem. Belinkelsz egy képet két cigány bűnelkövetőről, én meg százat tudnék fehérbőrűről, valószínűleg magyarok is lennének köztük. Nincs mit megmagyarázni. Nem azért lesz valaki bűnöző, mert cigány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!