Ezt hogy kell értelmezni? CBA
2012. júl. 19. 13:26
2/10 anonim válasza:
Tegnap volt a híradóba, hogy a dinnye termesztők elérték a Vidékfejlesztési Minisztériumnál, hogy a hipermarketek ne adhassák 99Ft/kg alatt a dinnyét.
3/10 anonim válasza:
Ahogy a 2. írta. A VM egy szerződést íratott alá velük (és pl a Tescoval), hogy csak magyar dinnyét fognak árulni és azt is egy kialkudott ár felett.
4/10 hollófernyiges válasza:
Látom már, hogy idén sem fogok sok dinnyét venni.
5/10 anonim válasza:
Kartellezésnek hívják, törvény bünteti.
6/10 anonim válasza:
De szerintem a magyarázat az, hogy kinyomtak és kézbesítettek rengeteg reklámújságot, amiben még 69 Ft-os áron szerepelt a dinnye, ezt pedig már csak így tudták lekommunikálni a vásárlókkal.
7/10 anonim válasza:
Szerintem ezt csak azért írták ki, hogy a vásárlók ne reklamáljanak, hogy miért nem 69 ft kilója... És hogy ne a CBA-t köpködjék meg, hanem tudják miért kerül 99-be...
8/10 anonim válasza:
A gazdák meg ismét csak azt érik el, hágy rájuk fog rohadni az anyag. De legalább büszkék lehetnek a rögzített árukra... Mennyi ember nem fogja megvenni 99-ért... Rengeteg. Mert egy 5 kilós dinnyén az már darabonként 150 ft és egy nyáron nem egy dinnyét eszik az ember...
Pedig állítólag rekordmennyiségű és rekordjó termés az idei.
Neszed neked, rekord áron...
9/10 anonim válasza:
Nekem a dinnye termelők azóta nem szimpatikusak amióta volt az áruház előtti dinnye dobálásuk. Mutatták a híradóban, hogy szórták a földre, a kisgyerekek meg szedték össze utánuk. Ugyan az elérték volna vele, ha minden ott lévőnek vagy boltba bemenőnek adtak volna egy dinnyét.
10/10 anonim válasza:
Így van! Teljesen egyetértek. Ugyanez amikor a tejet öntik az utakra tiltakozásképp...
Szerintem ugyanúgy tiltakozás lenne, ha odaadnák gyerekeknek, vagy tényleg a bolt előtt osztogatnák. De nem ez látványosabb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!